1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno kutsub saatesse Janika Veski ja Vladas Radvilavičiuse
Hannes Võrno kutsub saatesse Janika Veski ja Vladas Radvilavičiuse

Hannes Võrno kutsub saatesse Janika Veski ja Vladas Radvilavičiuse

Foto: Katrin Hinrikus

Täna õhtul on „Hannes Võrno 33 minutit“ külalisteks Janika Veski ja Vladas Radvilavičius.

„2000 aastat tagasi löödi sõnumitooja pööbli hullunud kisa saatel risti. ENSV-s tegi võim oma vastastest vaimuhaiged või pederastid ning eraldas teiste hirmutamiseks ühiskonnast. Sellest, miks on MMS-ist ehk “kloriidijoomisest” saanud ühtede jaoks möödapääsmatult päästev eluosa, aga teistele jõulise naeruvääristamise sihtmärk, räägib avameelselt ja esmakordselt Eesti avalikus meedias otse-eetris Janika Veski.

Teise saatekülalisega räägime rollidest. Mehe rollidest elus. Isana, abikaasana, kogukonna aktivistina, eduka ettevõtjana ning kirgliku ja laialt tuntud harrastusnäitlejana. Mees, kes puistab mõttepärleid nagu võluri varrukast, on Vladas Radvilavičius. Sõber ja kaasteeline,“ tutvustas Hannes oma saatesse kutsutuid.

„Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 10. juulil algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet „Otse kümnesse”.

Võrno talk show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews