1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno sünnipäevasaates kohtuvad avalikkus- ja intiimsfäär
Hannes Võrno sünnipäevasaates kohtuvad avalikkus- ja intiimsfäär

Hannes Võrno sünnipäevasaates kohtuvad avalikkus- ja intiimsfäär

Tallinna Televisiooni otsesaates “Hannes Võrno 33 minutit” kohtuvad kultuuridiplomaatia ja intiimsus – tõsi küll, mitte omavahel, vaid vaatajaga, ning seda Meelis Kubitsa ja Epp Kärsini isikus. Talk-show eetriaeg langeb seejuures juhtumisi kokku saatejuhi sünnipäevaga.

“Meelis Kubits on kultuuridiplomaatia Ernst Jaakson. Austan teda väga,“ ütles Võrno Kubitsa kohta, kes juhib Corporet, firmat, mis on Eesti PR-turul olnud ajast, mil see mõiste siinmail üldse tekkis.

„Epp Kärsini kutsun saatesse, sest tegemist on laia haarde ja suure südamega noore daamiga, kelle panus inimeste õnnelikuks tegemisel ei saa alahinnata. Nii avameelselt ja ausalt armastusest, seksist ja intiimsuhetest rääkivat inimest on Eestis raske leida,“ rääkis Võrno teise saatekülalise kohta ja tal on tuhandest õigus, sest teiste inimeste õnnele pühendumisel ei ole võimalik enam intiimsemaks minna ja rohkem ära teha kui Kärsin.

“Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 1. mail algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet “Otse kümnesse”.

Võrno talk-show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews