1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Hard Rock Laager avalikustas festivali ajakava
Hard Rock Laager avalikustas festivali ajakava

Hard Rock Laager avalikustas festivali ajakava

Lacuna Coil

Juba 29. ja 30. juunil Vana-Vigalas lammutav Hard Rock Laager 2018 avalikustas tänavuse festivali ajakava.

29. juunil astuvad lavale Horror Dance Squad, Portread, Bestia, Blinded Memory (Läti), Saille (Belgia ), Eversin (Itaalia), I Am Morbid (USA), Kosmikud ning legendaarne Lacuna Coil (Itaalia).

Laupäev, 30. juuni saab avapaugu telklaagris aset leidvate osavusmängudega ja 11.30 on aeg juba traditsiooniks kujunenud Heviaeroobikaks.

Festivali teisel päeval raputavad publikut sellised bändid nagu Mang Ont, Signs Of Execution, Aghor, Intrepid, Deceitome, Kurjam, Must Hunt, Dying Gorgeous Lies (Saksamaa), In The Woods… (Norra), Talbot, Crowbar (USA), Ajattara (Soome) ning kõikide core-fännide suur lemmik Parkway Drive (Austraalia).

Parkway Drive

Hard Rock Laager on toimunud järjepidevalt alates aastast 2002 Raplamaal, Vana-Vigalas ning sellest on tänaseks kujunenud raskema roki ja metali austajate jaoks aasta suursündmus. Vaid paarisaja muusikasõbra toel alustanud üritus on tänaseks kasvanud oodatud festivaliks, mis toob suviti kokku tuhandeid külastajaid, kelle lemmikstiilideks on rokk, metal, punk ja alternatiivne elektrooniline ning folk-sugemetega muusika.

Vaata rohkem infot SIIT või facebookist!

Head Uudised GoodNews