1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Helen Adamson võttis vastu uue ja põneva väljakutse
Helen Adamson võttis vastu uue ja põneva väljakutse

Helen Adamson võttis vastu uue ja põneva väljakutse

Fotod: Riina Altpere

Lauljatar ja saatejuht Helen Adamson on otsustanud teoks teha oma ammuse unistuse ning on asunud 2.-3. juunil toimuva Eesti esimese Rulluisufestivali raames tegelema rulluisutamisega.

„Minu salaunistus on olnud juba pikka aega osata rulluisutada,“ ütleb Helen, kes on varasemalt aktiivsemalt tegelenud jooksmisega. „Usun, et saan õiged tehnikad tänu Rullibussi ja Rulluisufestivali ühe ellukutsuja Kert Keskpaiga abiga selgeks.“

Oma edusammudest ja ebaõnnestumistest peab Helen ka Rulluisufestivali kodulehel blogi. Loe tema esimest blogipostitust SIIT!

Rulluisufestivali peakorraldaja Reelika Nurmsaare sõnul oodatakse juuni esimesel nädalalõpul Rakverre ligi 500 huvilist.

“Rulluisuspordiala on mitmekülgne ning Rakveres toimuv festival pakub avastamisrõõmu nii neile, kel juba rulluisutamise kogemus, kui ka neile, kes pole rulluiske veel jalga proovinud või endal varustus puudub.”

Esmakordselt korraldatav Rakvere Rulluisufestival toob kokku nii meelelahutusliku rulluisutamise kui ka rulluisuvõistlused. Kahe päeva jooksul on kavas meelelahutussõit Rakvere Night Skate, Eestis uudne roll ball, rulluisuslaalom, rull-iluusiutamine ning võistlussõidud lastele, peredele ja sportlastele.

Head Uudised GoodNews