1. Avaleht
  2. Galerii
  3. HIIGELGALERII! Vaata “Su nägu kõlab tuttavalt” saate pilte!
HIIGELGALERII! Vaata “Su nägu kõlab tuttavalt” saate pilte!

HIIGELGALERII! Vaata “Su nägu kõlab tuttavalt” saate pilte!

Meeleolukas ja positiivne telesaade “Su Nägu Kõlab Tuttavalt” naerutas ja kostitas eestlaste hinge täna taas.

Gerli Padar kehastas “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmandas saates Bonnie Tylerit ja esitas lugu “Holding Out For A Hero”. Gerli Padari loos on emotsiooni ja jõudu!
Mart Sander kommenteeris pärast Gerli Padari esitust, et etteastega miksis Gerli kokku Lydia Koidula ja Jana Kase.

“Sellest kummalisest esitusest jõudis su power, sõnum ja emotsioon kenasti kohale,” rääkis Andrus Vaarik peale jõulist esitlust.

Ott Lepland parodeeris saates “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmandas osas Jüri Homenjat ja esitas lugu “Klaver”.

Kaire Vilgatsil tuli kehastuda “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmandas saates Sahlene’iks ja esitada lugu “Runaway”. Kaire Vilgats sai näosaates Sahlene loo “Runaway” esitamisega suurepäraselt hakkama!

Andero Ermel parodeeris “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmandas saates Marko Matveret ja esitas lugu “Grand Marino”. Andrus Vaariku sõnul suutis Andero ühendada kõik Matvere komponendid suurepäraseks tervikuks.

Maia Vahtramäe esines “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmandas saates Annie Lennoxina ja esitas laulu “Sweet Dreams” . Elina Pähklimägi arvates oli Maia esitluse näol tegemist tugeva imiteerimise ja tervikliku numbriga.

Nele-Liis Vaiksool tuli seekordses saates “Su nägu kõlab tuttavalt” kehastuda Liza Minnellit ja esitada lugu “Mein Herr”.

Koit Toome esitas “Su nägu kõlab tuttavalt” saates Meat Loafi ja laulis luulu “I’d Do Anything For Love”. “See oli nii ilus. Mul süda siiamaani põksub. Mees laulis armastusest nii, et ihukarvad püsti. Mul ei ole sõnu. Super!” kommenteeris peale liigutavat esitlust Elina Pähklimägi.

Jüri Vlassov kehastas tänases näosaates “Su nägu kõlab tuttavalt” Alla Pugatšovat ja esitas laulu “Million Allõh Roz”.

GALERII

Head Uudised GoodNews