1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Homme jõuab eetrisse menusarja „Grey anatoomia“ uus hooaeg
Homme jõuab eetrisse menusarja „Grey anatoomia“ uus hooaeg

Homme jõuab eetrisse menusarja „Grey anatoomia“ uus hooaeg

KELLY MCCREARY, CATERINA SCORSONEHomme jõuab FOX Life telekanali vahendusel Eestis eetrisse menusarja „Grey anatoomia“ uusim, 13. hooaeg.

Sarja looja Shonda Rhimesi sõnul keskendub uus hooaeg neljale võtmetegelasele, kes on sarjas mänginud juba alates 1. hooajast. „Dr. Meredith Grey, Dr. Alex Karev, Dr. Miranda Bailey ja Dr. Richard Webber on sarja vundament, kes on vaatajaid paelunud juba 12 aastat. Käesolevas hooajas lähme veelgi sügavamale nende eludesse ja neid puudutavatesse probleemidesse. Eelmises hooajas jäid mitmed situatsioonid lahenduseta. Vaatajaid huvitab kindlasti, milliseid tagajärgi toob endaga 12. hooaja lõpus toimunud verine kaklus Alexi ja Andrew vahel – kas Andrew jääb ellu ning mis saab Alexist? Samuti ei ole veel teada, kuidas laheneb armukolmnurk Meredithi, Maggie ja Riggsi vahel,“ rääkis Rhimes.

KEVIN MCKIDD, ELLEN POMPEO, MARTIN HENDERSON, KELLY MCCREARY

„Grey anatoomia“ on üks maailma kõrgeima vaadatavusega draamasarju 18-49 aastaste segmendis. Teleseriaal on võitnud ka neli Emmy auhinda ning kaks Kuldgloobust. Teleseriaal räägib Grey Sloan nimelise haigla residentide, arstide ning nende kaaslaste ja patsientide elust, suhetest ja probleemidest. Sarjas mängivad Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr, Kevin McKidd jt. Sarja looja on Shonda Rhimes, kes on ka sarjade „Skandaal“, „Kuidas mõrvast puhtalt pääseda“ autoriks.

Sarja 13. hooaja esimene osa on eetris homme, 5. oktoobril algusega kell 21.00 FOX Life kanalil.

Head Uudised GoodNews