1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. HOMME! Rannailmadele annab stardipaugu tantsuvõistlus AHHAA Teaduskeskuses!
HOMME! Rannailmadele annab stardipaugu tantsuvõistlus AHHAA Teaduskeskuses!

HOMME! Rannailmadele annab stardipaugu tantsuvõistlus AHHAA Teaduskeskuses!

Rannailmadele annab stardipaugu tantsuvõistlus AHHAA TeaduskeskusesHomme leiab Tartus koolivaheaja lõpu puhul aset midagi enneolematut – põnevas võistluses kohtuvad omavahel tants ja teadus!

6. juunil algavad AHHAA Teaduskeskuses tantsulahingud, kus kohtuvad parimad nii Eestist kui ka välismaalt ning esindatud on ligi kümme erinevat tantsustiili. Lisaks annab plahvatuslikku energiat sõna otseses mõttes juurde sõukategooria, kus lavalaudadel üllatavad tantsutruppide vaatemängud.

Koolilõpu Hip-Hop Jam ei toimu esimest korda, kuid kui varem piirdus sündmus vaid tantsuga, siis nüüd vürtsitab kogu päeva AHHAA Teaduskeskuse salapärane atmosfäär ning põnevad üllatuskülalised. Kunagi varem pole tänavatantsuvõistlus Tartusse toonud sellist rahvusvahelist žüriid. Seega võib olla kindel, et etteasted on peadpööritavad põrandalaudadest laelampideni välja.

6. juunil võib tantsulahingutele kaasa elama tulla igaüks, tule või terve perega! Lisaks tantsule saab tutvuda ka AHHAA Teaduskeskuse uue spiooniteemalise väljapanekuga “Ahaa, ülisalajane!”

Head Uudised GoodNews