1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Homme selgub, kes pääseb “Mis? Kus? Millal?” superfinaali!
Homme selgub, kes pääseb “Mis? Kus? Millal?” superfinaali!

Homme selgub, kes pääseb “Mis? Kus? Millal?” superfinaali!

Rummi Võistkond 2013Homme kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile “Mis? Kus? Millal?” teine, otsustav poolfinaal, kus televaatajate küsimustele vastab Hannes Rummi võistkond. Kes pääseb nädala pärast toimuvasse superfinaali – kas Andrei Korobeiniku või Hannes Rummi võistkond – selgub juba homse mängu lõppedes.

“Mis? Kus? Millal?” sügishooaja poolfinaali jõudsid Andrei Korobeiniku ja Hannes Rummi võistkonnad. Kumb neist teeb poolfinaali ja eelvoorude kokkuvõttes parema tulemuse, see võidab turniiri ja läheb edasi superfinaali. Nädal tagasi mängis poolfinaali Korobeiniku võistkond, kellel tuli vastu võtta valus kaotus (5:6). Et pääseda superfinaali peab Hannes Rummi võistkond kindlasti televaatajaid võitma.

“Kõik, kes on Andrei Korobeiniku võistkonda sellel aastal mängimas näinud, teavad, et nende võistkond on piltlikult öeldes jalgpalliklubi FC Barcelona ja meie oleme Nõmme Kalju. Me oleme isegi sellel turniiril juba väga hästi mänginud, nii et kui midagi lisaks tuleb, siis see on ainult üle plaani,” kommenteerib kapten Hannes Rumm eelseisvat mängu tagasihoidlikult.

Homme hakkavad Hannes Rummi võistkonnas televaatajate saadetud küsimustele vastama näitleja Madis Milling, geograaf ja professor Hannes Palang, folklorist ning paljude teaduspreemiate laureaat Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender ning õppejõud ja teadusajakirjanik Arko Olesk.

Poolfinaalides ja superfinaalis esitavad mängijatele oma mälumängu-küsimuse ka konkurentsist välja langenud võistkondade kaptenid Jaan Allik, Igor Habal ja Tiit Naarits.

“Mis? Kus? Millal?” otsustav teine poolfinaal on Kanal 2s homme, laupäeval kell 22.00, kohe pärast “Ärapanijat”.

Head Uudised GoodNews