1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. HUVITAV! Roald Johannsoni uus jutusaade „5 aastat hiljem“ alustab täna Märt Avandiga
HUVITAV! Roald Johannsoni uus jutusaade „5 aastat hiljem“ alustab täna Märt Avandiga

HUVITAV! Roald Johannsoni uus jutusaade „5 aastat hiljem“ alustab täna Märt Avandiga

5 aastat hiljem, foto Marion Pettai, Kanal 2_5Täna kell 20:30 alustab Kanal 2s uus jutusaade „5 aastat hiljem“. Esimese saate külaline on armastatud näitleja Märt Avandi.

2010. aastal salvestati rea tuntud inimestega põhjalikud videointervjuud, kus nad ennustasid, milline on nende elu viie aasta pärast – aastal 2015. Teiste seas kõnelesid avameelselt Märt Avandi, Evelin Ilves, Kaja Kallas, Mihkel Raud, Maire Aunaste, Jevgeni Ossinovski, Krista Lensin, Siim Kallas jpt. Need intervjuud pandi viieks aastaks „kümne luku taha“.

5 aastat hiljem, foto Marion Pettai, Kanal 2_3Nüüd jõuavad need esmakordselt ekraanile ja selleks puhuks oleme stuudiosse kutsunud ka toonased intervjueeritavad. Kas nad mäletavad, mida nad tollal oma „kaugest tulevikust“ arvasid ja ennustasid?

Tuleb välja, et elu on teinud uskumatuid pöördeid. Kõik intervjueeritavad on nende aastate jooksul kogenud nii imelisi üllatusi kui ka ränki kaotusi. Mõni üksik suutis oma tulevikku aga rabava täpsusega ette ennustada.

5 aastat hiljem, foto Marion Pettai, Kanal 2Saatejuhi rollis üllatab Roald Johannson. „Minu jaoks muudab selle saatesarja intrigeerivaks just seesama pikk ajatelg, mis ongi selgrooks kogu saatesarjale ja minu vestlustele kõigi saatekülalistega,“ kommenteeris Johannson. Tema sõnul paeluvad teda just sellised lood ja intervjuud, kus on võimalik pikema perioodi jooksul jälgida inimeste arenguid. „Kindlasti on need usutlused mitte ainult minu vaid ka televaataja jaoks palju põnevamad kui „nüüd ja praegu” stiilis intervjuud,“ ütles Johannson.

Saadet juhib Roald Johannson, viie aasta tagused intervjuud tegi Kärt Anvelt.

„5 aastat hiljem“ on Kanal 2s reedeti kell 20:30, kohe pärast Teet Margna „Kuldvillakut“.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=27776&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews