1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ilmus kolmikplaat “Eesti üheksakümnendad”
Ilmus kolmikplaat “Eesti üheksakümnendad”

Ilmus kolmikplaat “Eesti üheksakümnendad”

Ilmus kolmikplaat_Eesti üheksakümnendadUuele kogumikplaadile “Eesti üheksakümnendad” on ära mahutatud 54 lugu diskost tõeliste rokipaladeni välja.

“Sa ei pea seda muusikat armastama, sa ei pea seda isegi iga päev kuulama, aga see kogumik peaks su plaadiriiulil olema, sest kuidas muidu sina või su lapsed teaksid, kuidas kõlab Metro Luminal, Code One, Caater, Mr. Lawrence, 2 Quick Start, Mr. Happyman, Nancy, Push Up, Blind, Duubel +, N-Euro jne”,” rääkis plaadi koostaja Heli Pikk.

“Need lood sellel plaadil on pöörased. Nagu olid ka üheksakümnendad. See energia, mille loov seltskond pärast vabariigi taastulekut popmuusikasse suunas, tundub täna kadestamisväärne. Millised refräänid! Millised sõnad! Ja muidugi on see plaat veel uskumatu kroonika ka siinse meelelahutustööstuse sünnist. Rahvas jooksis suvetuuridel laululavadele tormi ja oli peaaegu ükskõik, missuguse combo korraldaja püünele suunas. Publik ahmis kõik tollased hitid endasse nagu polekski varem muusikat tehtud.Nendel aastatel oli lauludel teistsugune tähendus.” lisas Toomas Puna.

Uus plaat jõuab lähimate päevade jooksul kõikidesse kauplustesse üle Eesti!

Head Uudised GoodNews