1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ilugurmaan Kätlin Rohilaid-Aljaste räägib, miks ta korraldab üritust Women’s Club
Ilugurmaan Kätlin Rohilaid-Aljaste räägib, miks ta korraldab üritust Women’s Club

Ilugurmaan Kätlin Rohilaid-Aljaste räägib, miks ta korraldab üritust Women’s Club

Reedel, 23. novembril tulevad kõik naised taas Tallinna ööklubisse Prive, et maha pidada üks vägev Women’s Club.

Foto: Pixabay

Nautida saab Deniss Mistjurini moeetendust. Piletihinna sisse kuuluvad tervitusjook, kohapeal konjaki- ja austritekoolitused ning kingikott. Õhtu jooksul loositakse välja auhindu nii paljudelt ettevõtetelt, et võtab silme eest kirjuks. Meil siin Good Newsis võttis. Õhtut juhib igisarmikas Hannes Võrno.

„Kerge oleks öelda: sest ma olen naine,“ kostab Kätlin Rohilaid-Aljaste küsimuse peale, miks ta seda üritust korraldab. „Meie, naised, teeme päevad läbi tegevusi, mis on suunatud teistele.  Käime tööl, hoolitseme kodu eest, laste eest, mehe eest, vanemate või vanavanemate eest  ja veel on meil palju kohustusi. Enamiku ajast elame kellelegi teisele pühendudes ja teeme asju, mis muudavad teised rõõmsamaks ja õnnelikumaks.“

Kuid vaatamata kohustustele tahavad naised oma ellu ilu, pidu ja vahetevahel tunda ennast vabana kohustustest. Minna välja ja tunda, et oled ilus. Panna selga parim kleit, teha meik ja sättida juuksed ning lihtsalt särada ja olla. Vahel annab selline väike õhtu energiat mitmeteks kuudeks. Kõik naised ei saa lubada puhkusereise või spaasid, kas piiratud raha või kohustuste tõttu, mida ei saa jätta. See õhtu pakub väikest reisi välja oma elust ja kohustustest.

Women’s Clubil on iga kord lisaks glamuurile, ilule ja moele kavas mingi uue asja koolitus, seega saab alati uusi teadmisi. Pidu toimub reede õhtul ja alles kell 20. Naine jõuab end sättida ilusaks, järgmine päev ei pea minema tööle. Lapsi ei pea viima trenni või ise kooli loengusse jooksma. See on aeg iseendale, aeg tunda end kauni ja väärtusliku naisena. Õnnelik ema ja naine teeb kodu õnnelikuks.

„Ma tahan, et iga naine tunneks end sel õhtul kuningannana, saaks olla selline, nagu tahab, panna selga, mida soovib – kasvõi kleidi, mida terve elu on ihaldanud kanda, aga on kartnud, et mida teised arvad. Seal pole mehi (ainult need mehed, kes õhtut juhivad või koolitavad) ja seega keegi ei arva, et naine paneb end ilusti riide, et minna kedagi võrgutama – ei, ta teeb seda enda jaoks. Ja teiseks: naised, kellel on abikaasad, ei pea olema armukadedad, kuna külaliste seas tõesti pole mehi,“ naerab Kätlin.

Lähem info SIIT!

 

Head Uudised GoodNews