1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Jäääär annab homme kõige kaunima kontserdi
Jäääär annab homme kõige kaunima kontserdi

Jäääär annab homme kõige kaunima kontserdi

6. septembril esineb Rock Cafes suvel mööda Eestit kauneid kontserte andnud Jäääär – seekord antakse Kõige kaunim kontsert. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafes.

Unikaalne Tartu urban-folgi sound ehk Jäääär sündis 21. jaanuaril 1991. Kahe järgneva aasta jooksul elati koos, esineti, murti südameid, käidi mõnes välisriigis ja salvestati kaks kassetti, koliti InBoilita Tallinnasse, kus esineti pea igal nädalal Von Krahli Teatris ning seejärel mindi vahelduseks laiali. InBoil ja Jaan Sööt esinesid neil aastail Jääboileri nime all, esitades peamiselt Jääääre repertuaari trummikomplekti, saksofoni ja elektriviiuli professionaalsel kaasabil. 1998. aastal tuli Jäääär koosseisus Jaan, InBoil, Tõun ja Tarz jälle kokku. Tänaseks on Jääääre põhikoosseisus Jaan Sööt, Tõnu “Tõun” Timm, Tarvo “Tarz” Jaaksoo ja Teet Velling.

6. septembril avatakse Rock Cafe uksed kell 21.00. Piletid kontserdile on eelmüügis Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafes. Õhtu avaesinejana astub üles Stven Kopliste & The Band.

Head Uudised GoodNews