1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Jan Uuspõld paneb end proovile improlaval
Jan Uuspõld paneb end proovile improlaval

Jan Uuspõld paneb end proovile improlaval

Improteater IMPEERIUM kutsub endaga etendusi mängima armastatud Eesti näitlejaid. Aprillis on IMPEERIUMi väljakutse vastu võtnud Jan Uuspõld. 

“Improteater IMPEERIUM laval koos Jan Uuspõlluga” etendub kahel korral korral: 19. aprill. Tallinnas, Von Glehni Teatris ja 20. aprillil Tartus, Karlova Teatris.

IMPEERIUM on tuntuid Eesti näitlejaid etendustesse kaasanud juba neljal sügis- ja kevadhooajal. Eesmärk on peale publiku rõõmustamise koolitada näitlejaid improteatri valdkonnas, õpetada neile erinevaid tehnikaid ning võtteid. Kokku on Improteater IMPEERIUM teinud koostööd juba üle kahekümne näitlejaga, nendehulgas Argo Aadli, Ott Seppa, Inga Lunge, Ivo Reinoki, Saara Kadaku, Indrek Ojari,  Elina Reinoldi, Kadri Rämmeldi jpt.  Näitlejad on kogemust kiitnud ja leidnud improteatris endale paraja väljakutse.

Improteater IMPEERIUMi liikmed on kutselised näitlejad, kes lisaks IMPEERIUMile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on IMPEERIUMis ka andekad muusikud ja valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.

Truppi kuuluvad näitlejad Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Tikerpalu, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn; muusikud Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Kreevan, Madis Jürgens; valgustajad: Mario Saarik, Aleksander Sprohgis, Aleksander Bachmann ja projektijuht Martha Liise Kapsta.

Head Uudised GoodNews