1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Jane ja Urmet pluss 10” on taas ekraanil juba täna!
“Jane ja Urmet pluss 10” on taas ekraanil juba täna!

“Jane ja Urmet pluss 10” on taas ekraanil juba täna!

IMG_9542Täna kell 20 toob Kanal 2 ekraanile tagasi ühe äärmiselt sümpaatse suurepere tegemised ja toimetamised. Suvel Kanal 2-e vaatajate südamed võitnud “Jane ja Urmet pluss 10” talvehooaja avasaade näitab, milline on 10-lapselise pere elu siis, kui tuppa tuuakse kuusk, maja sätitakse jõuluehteisse ja kõikjal on jõuluhõngu.

Põlvamaal elab perekond Käo, kelle igapäevaelu erineb suuresti neist paljudest, kus ringi madistavad kaks või kolm last. Perema Janel ja isa Urmetil on toita koguni kümme suud. “Meie elu võib teistele tunduda hullumeelsena, aga see on meie elu ja me armastame seda,” räägivad Jane ja Urmet justkui ühest suust.

Kuidas aga peab see pere pühi? Kuidas valmivad jõulusöögid? Kas päkapikud käivad kõigil? Jõululaupäeva traditsioonide hulka kuulub kindlasti ka kirikuskäik ja jõuluvana, kes peab vist pikemaks õhtuks valmistuma, sest pakki tahavad ju kõik saada.

Talveaeg toob 10-lapselise pere igapäevaellu lisasekeldusi. Ikka läheb Eesti tormituultes elekter ära või mõni puu otsustab hoovis ümber prantsatada. Kuidas maja saab köetud, loomad ja koduaia viljad külma ja tormi eest kaitstud? Millised on pere laste talverõõmud, kas käiakse ka suusatamas, uisutamas, kelgutamas ja lumesõda tegemas? Kuhu pannakse kõik talvehoidised ja mida pakub pereema vahelduse mõttes lastele süüa kui maasikaid peenrale just noppima ei saa minna? Pereisa tööpäev algab metsaveo autojuhina juba kell 4 hommikul, kuidas saavad nii pimedal ajal kooli ja lasteaeda pere väiksemad liikmed? Sel aastal läheb pere ja saatemeeskond ka Lapimaale, mis on nende esimene suurem täiekoosseisuline välisreis…

Armas ja südamlik saatesari suurpere tegemistest talvel – “Jane ja Urmet pluss 10“ – on Kanal 2 ekraanil esmaspäeviti kell 20.

Head Uudised GoodNews