1. Avaleht
  2. Melu
  3. Järgmisel nädalal algab Alen Veziko kontserttuur “Öö kuulub meile”
Järgmisel nädalal algab Alen Veziko kontserttuur “Öö kuulub meile”

Järgmisel nädalal algab Alen Veziko kontserttuur “Öö kuulub meile”

Koroonaaeg jättis meelelahutajad pikaks ajaks tööta. Nüüd on aga suvi käes ja muusikud pääsevad taas lavalaudadele. Alen Veziko trio suvetuur “Öö kuulub meile” alustab juba järgmisel teisipäeval, 13. juulil.

Paljud meelelahutajad suutsid välja mõelda põnevaid viise, kuidas koroonaaega üle elada

Veziko sõnul oli koroonaaeg meelelahutajate jaoks keeruline aeg. Paljude jaoks tõi see mõistmise, et nad on oma elu üles ehitanud ainult ühe valdkonna peale. Küll aga paljud meelelahutajad suutsid välja mõelda põnevaid viise, kuidas olukord üle elada. Veziko toob näiteks tuttava ööklubi omaniku, kes hakkas hoopistükkis aednikuks.

Ta tõdeb, et esimene laine oli raskem, sest see oli esimene kord, kui ta pidi kontserdipiletid tagasi ostma, millega kaasnes paraku pahameeletorm publiku poolt. Teise lainega aga oli lihtsam, sest inimesed olid juba harjunud ja muusikuid enam ei süüdistanud.

Üle pika aja laval olla on hea tunne

Ta meenutab, et esimesel esinemisel üle pika aja oli tunne  hea ning ta oli esinemist kaua aega igatsenud. Positiivseks peab Veziko ka seda, et kitarrimängu ja laulmise rõõm on tagasi tulnud. “Ma pole ennast kunagi nii hästi laval tundnud kui praegu. Olen mingis mõttes parimas vormis üldse ja seda peabki kasutama, esinema ja rahvale viima,” usub ta ja lisab, et laval on tunda värskust ja koos mängimise rõõmu.

Uue kontserttuuri “Öö kuulub meile” ettevalmistused algasid juba jaanuarikuus. “Kuna mu trummar sai aprillis isaks, siis mõtlesime, et olime seekord kavalad, aga tulemus oli ikka see, et midagi jäi viimasele hetkele,” naerab ta.

Kontserttuur toimub Pärnus Ammende villas, Andri-Peedo talus Võrumaal, Kuressaares Arensburgi restoranis, Märjamaa laululaval, Pühajärve ääres Kangro talus, Vana-Veski puhkekeskuses, Haapsalu kuursaalis, Tartus ERM-i viinaköögis, Räpina sadamas, Saku mõisas ja Vihula mõisas.

Kõige enam ootab Veziko sel suvel laulu “7 miili” esitamist, mis on seotud lähedase inimese kaotusega. “See on midagi sellist, mida me pole kontserditel kunagi esitanud ja see on kuidagi täiesti teine maailm,” räägib ta.

KUULA ALEN VEZIKO LAULE!

Kontserdi piletid on müügil Alen.ee!

Head Uudised GoodNews