1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Joel Juht: olin laps, kes vihkas jõule ehk siis nagu väike Grinch! Miks?
Joel Juht: olin laps, kes vihkas jõule ehk siis nagu väike Grinch! Miks?

Joel Juht: olin laps, kes vihkas jõule ehk siis nagu väike Grinch! Miks?

Joel JuhtDetsembri algul jõuab Eesti kinodesse südamlik Norra perefilm „Jõuluvanade vahetus“, mille sisuks on Jõulumehe rolli täitva pereisa Anderseni juhuslik kohtumine tõelise Jõuluvanaga, mis viib rollide vahetamiseni.

Juba eelseisval pühapäeval algava advendiaja valguses räägivad Eestimaa tuntud inimesed, mida tähendavad jõulud nende jaoks ja millised on nende mälestused varasematest aegatest.

JJ-Street tantsukooli looja Joel Juht ütleb, et jõulud toovad esile erilise sooja tunde ja sel ajal on eriti tunnetatav see, et andmise rõõm on suurim rõõm. Oma lapsepõlve parima jõulukingina nimetab ta seda, kui ei pidanud jõulude ajal üksi olema.

„Ma olin laps, kes vihkas jõule ehk siis nagu väike Grinch! Miks? Kui teised olid perede juures, ei olnud minul kunagi kohta, kus samamoodi olla ja see tegi mind nii õnnetuks – pidin jõulude ajal kellegi aknast sisse piiluma ja nägin, kuidas pered olid koos,“ meenutab ta. „See oli pisikese Joeli unistus et ükskord saaks pere kokku, kuid kahjuks jäi see tulemata. Aga sellegipoolest olen näinud endaga vaeva et ei peaks kunagi jõulude ajal üksi olema ja olen loonud suurepärase pere koos sõpradega.“ Ka tänavu loodab Joel oma lähedastega koos olla ja midagi ära teha.

Oma jõululuuletusena loeb Joel humoorikalt: „Minu jõululuuletus on selline 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10!“

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews