1. Avaleht
  2. Melu
  3. Jõuluraadio Star FM avas täna Ülemiste keskuses jõulustuudio!
Jõuluraadio Star FM avas täna Ülemiste keskuses jõulustuudio!

Jõuluraadio Star FM avas täna Ülemiste keskuses jõulustuudio!

Ametliku jõuluraadio Star FM eetris kõlab detsembrikuus vaid jõulumuusika, mis jõuab kuulajateni erilisest jõulustuudiost Ülemiste keskuses.

Juba teist aastat kolivad Star FM tegijad detsembris jõulustuudiosse, mis paikneb Ülemiste keskuse aatriumis. Täna hommikul avati see pidulikult Ott Leplandi kontserdiga, kaunistati piparkooke ja tervitati fänne.

Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul teeb Star FM jõulumeeskonna kohalolek vaid rõõmu: „Me ise oleme siin keskuses Star FM suured fännid ning mis oleks veel parem sellest, kui kõik, mida fännad, tuleb sulle koju!“

Ka Star FM Hommikuprogrammi juhid Pille Minev, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepp olid jõulukuu eriprojekti üle väga elevil. „Meid võetakse siin avasüli vastu!“ tunnistas Puusepp. „Tunneme end siin tõesti väga koduselt,“ kinnitas ka Pärnsalu, lisades, et põnev on tööd alustada varahommikul enne keskuse avamist ja siis üheskoos päevale vastu minna. „Inimesed tulevad, uudistavad, naeratavad ja lehvitavad meile läbi stuudioakna ning see kõik aitab elevust ja jõulutunnet hoida,“ märkis Pille Minev.

Ott Lepland, kes esitles kohapeal oma uut laulu „Jõulud rõõmsaks“, tunnistas, et tänu Star FM jõulustuudios tekkinud meeleolule tekkis temalgi tänavu esmakordselt jõulutunne. Star FM hommikukolmik omakorda kiitis Ott Leplandi värsket lugu väga ja valis selle üksmeelselt kõigi uueks lemmik-jõululauluks.

Pille Minevi, Jürgen Pärnsalu ja Andres Puusepa juhtimisel äratab Star FM Hommikuprorgamm kuulajaid igal argihommikul kell 6-10, seejärel on raadioeetris Marko Lõhmus, argipäeviti kell 15-19 „Töölt koju“ Liis Lusmägi ja Sven Arusooga, laupäeviti saade „Suhtes“ Kirsti Timmeri ja Rene Puuraga ning pühapäeviti „Õnnevalem“, mida juhib Dali Getter Karat.

Vaata TV3 videot!

Head Uudised GoodNews