1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. JUBA HOMME! Juba homme alustab viienda hooajaga armastatud paroodiashow “Su nägu kõlab tuttavalt”
JUBA HOMME! Juba homme alustab viienda hooajaga armastatud paroodiashow “Su nägu kõlab tuttavalt”

JUBA HOMME! Juba homme alustab viienda hooajaga armastatud paroodiashow “Su nägu kõlab tuttavalt”

su nägu kõlab tuttavalt“Su nägu kõlab tuttavalt” juba viies hooaeg alustab eeloleval pühapäeval TV3 ekraanil. Sel hooajal rabavad vaatajaid lauljatar Laura Põldvere, näitlejanna Inga Lunge, muusik Kalle Sepp, näitlejannad Liis Lass ning Adeele Sepp, muusikud Joosep Järvesaar ja Kristjan Kasearu. Ja muidugi näitleja Raivo E. Tamm. Saatejuhiks on taaskord oodatud ja armastatud näitleja Märt Avandi.

Paroodiashow „Su nägu kõlab tuttavalt“ jätkab juba oktoobrikuus viienda hooajaga, mis tuleb varasemast veelgi lustlikum ja üllatusterohkem. Saate produtsent Triin Luhats lubab põnevust: „Tänavused osalejad on tõepoolest andekad ning säravad, kes rabavad televaatajaid neis peidus olnud andekusega,“ lisades, et osalejatele on tänavu loosirattas ootamatuid ning põnevaid valikuid.

Saadet juhib armastatud näitleja, heategevuspatroon ja multitalent Märt Avandi. Suursaate püsiv kohtuniketrio jääb samaks – Tanja Mihhailova, Olav Osolin ja Andrus Vaarik, kaheksa osalejat on aga kõik täiesti uued talendid, kes hakkavad rahvast oma paroodianumbritega vaimustama. Kusjuures, neid järjekordset kaheksat ei olnudki keeruline leida. „Eestimaa on säravaid ning andekaid näitlejaid, muusikuid ning meelelahutajaid täis, seega on mitmeidki veel järgmisteks hooaegadeks nö varuks,“ kinnitab saate produtsent Triin Luhats, kelle sõnul on pigem keeruline graafikute ühildamine, sest väljakutse osaleda Eesti suurimas teleprojektis nõuab tõepoolest ajarohket pühendumist. Lisaks meelelahutusele on näosaate oluline eesmärk heategevus ja nii igas saates kui ka finaalis annetab saate võitja raha tema poolt valitud heategevuseks.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews