1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. JUBA HOMME! Tipp-DJ hullutab tantsuhuvilisi klubis ja eetris
JUBA HOMME! Tipp-DJ hullutab tantsuhuvilisi klubis ja eetris

JUBA HOMME! Tipp-DJ hullutab tantsuhuvilisi klubis ja eetris

Markus SchulzJuba homme raputab läbi kõiki tantsuhuvilisi klubis Factory elav legend ja tantsumuusika teerajaja Markus Schulz, kes jõuab ka nendeni, kel sel kuumal ööl pole võimalik detsibellides vibreerivate klubiseinte vahele tulla: sündmuse peakorraldaja EDM Estonia paneb taaskord seljad kokku Eesti number 1 tantsumuusika raadiojaamaga Power Hit Radio. Üheskoos nihutatakse piire ja tõstetakse latt Eestis veelgi kõrgemale.

6. septembril klubis Factory austajate ees plaate keerutav staar paneb vabastavas rütmis liikuma klubilised ja muidu huvilised, kes raadiod või muud elektroonilised vidinad õigele lainele timminud.
Lisaks otseülekandele on 6. septembril Power Party Zone`is võimalik kuulata Markus Schulzi raadiosaadet “Global DJ Broadcast”, Beat Servise Radiot ning spetsiaalselt kokku pandud Electronic Dance Music Estonia podcast`i ja muidugi eksklusiivseid intervjuusid artistide-korraldajatega.

“Global DJ Broadcast” on juba 24 aastat muusika produtseerimisega tegeleva Markus Schulzi iganädalane raadiosaade, mis on kõrgelt hinnatud nii kriitikute kui elektroonilise tantsumuusika austajate seas. Saates räägivad kuulsad DJ-d ning see jõuab miljonite huvilisteni paljudest kuulsatest klubidest.

Lisaks saab klubis ja raadioeetri vahendusel kuulata tantsumuusika taevasse kihutavat kolumbialast Khomhad. Kohapealt ei puudu Eesti au ja uhkus Beat Service ehk Madis Sillamo.

Maailma ja USA nimekaima DJ Markus Schulzi ning veel kaks kuuma tegijat, Khomha ja Beat Service, Eestisse toonud EDM Estonia, klubi Factory ning siinne parim tantsumuusika raadiojaam Power Hit Radio viivad eelseisval laupäeval elektroonilise tantsumuusika populaarsuse taevatrepil uutesse kõrgustesse ning teevad sellega klubimuusika võidukäigu pöördumatuks!

Piletiinfo SIIN!

Külasta ka klubi Factoy kodulehte!

Head Uudised GoodNews