1. Avaleht
  2. Festival
  3. Juulis ja augustis toimub Tallinna linnaosades kuus noortefestivali
Juulis ja augustis toimub Tallinna linnaosades kuus noortefestivali

Juulis ja augustis toimub Tallinna linnaosades kuus noortefestivali

Juulis ja augustis toimub Lasnamäe, Kesklinna, Mustamäe ja Põhja-Tallinna linnaosades kokku kuus erinevat noortefestivali, mille fookuses on ekstreemsport, tänavakunst ja -tants.

“Pärast pikka sündmustevaest pandeemia-aastat soovime noortele pakkuda põnevat ja mitmekesist suveprogrammi. Kindlasti leiab iga noor endale mõne huvitava tegevuse või saab koguni uue hobi,” sõnas abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Teist aastat toimuv sisukas festivalisuvi stardib 3. juulil Lasnamäe Kivila pargis, kus noortel on võimalik osa võtta näiteks parkuuri- ja tänavakunstitöötubadest, tänavatantsuvõistlusest ja rulluisutrennist. 10. juulil saavad noored koguneda Kesklinna Politseiparki, kus toimuvad muu hulgas noorte vestluspaneel, õpilasfirmadelaat ja tsirkusetöötuba. 17. juulil on Mustamäel Vilde tee rulapargis võimalik osa saada näiteks tõukerattaturniirist ja parkuuritöötoast. Kohal on ka narkokoerad.

31. juulil ja 1. augustil toimub Kopli Ekstreempargis kahepäevane rula- ja BMX-i-võistlus Kopli Session ning 14. augustil tõukerattaturniiri 2. etapp, tänavakunstitöötuba ja rulluisutrenn. Samuti on võimalus proovida kätt taimekasvatuses. Suve viimane festival toimub 28. augustil taas Kivila pargis, kus leiavad aset näiteks tõukerattaturniiri viimane etapp ja tänavatantsuvõistlus. Noortel on võimalus andeid näidata ka vaba lava programmis. Suvisele programmile panevad Kivila pargis punkti Pluuto ja Villemdrillem.

Festivale korraldab Tallinna haridusamet koostöös linnaosade noortekeskustega. Rohkem infot programmide ja ajakava kohta leiab jooksvalt Noore Tegija Facebookist.

Head Uudised GoodNews