1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Kaisa Ling Thing esitleb albumit volbriööl Klassikaraadios
Kaisa Ling Thing esitleb albumit volbriööl Klassikaraadios

Kaisa Ling Thing esitleb albumit volbriööl Klassikaraadios

Kaisa Ling Thing mängib 30. aprillil Klassikaraadio otsesaate vahendusel värske albumi “Läänemure lained” ette täismahus.

Eesti ainsama palaganibluusikollektiivi teisel täispikal albumil kõlab vaid emakeelne vodevillimuusika. Plaadi kümme lõbusat (ja üsna tõsist) lugu räägivad salapärasest Läänemurest, mis igasugu tabude, hirmude ja kompleksidena me pea kohal lokku lööb.

Raadio-vodevillietenduses löövad kaasa Kaisa Ling (vokaal), Rene Paul (klaver), Argo Toomel (kontrabass) ja Peep Kallas (trummid), lisaks külalismuusikud Jason Hunter (trompet), Siim Aimla (klarnet ja baritonsaksofon), Sten Valdmaa (tromboon) ja Tõnu Timm (kitarrid). Esitluskontserdi tseremooniameistriks on Dan le Man.

Album jõuab voogedastusplatvormidele ja raadiotesse 1. mail, CD-kandjal poodidesse mai alguses ja vinüülina maikuu keskpaigas. Albumi produtsent on Jason Hunter, palad on salvestanud Vilho Meier ja Peeter Salmela, masterdas Janek Kivi, albumi kunstnik ja kujundaja on Paula Pakk, plaadid on tootnud Vinyl Plant ja Digibox, levitab Play Ground. Albumi on välja andnud Teet ja Pojad. Album saab teoks tänu Hooandjate ja sponsorite toele.

Head Uudised GoodNews