1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kanal 2 „Kaks kanget Ameerikas“ alustab pühapäeval Hollywoodist
Kanal 2 „Kaks kanget Ameerikas“ alustab pühapäeval Hollywoodist

Kanal 2 „Kaks kanget Ameerikas“ alustab pühapäeval Hollywoodist

Ratsaretk Las Vegase lähedalJuba sellel pühapäeval, 13. septembril kell 19:35 stardib Kanal 2s Kristjan Jõekalda ja Teet Margna uus lustakas saatesari „Kaks kanget Ameerikas“. „Minu ootused olid, et nüüd tuleb küll üks tore normaalne reis,“ meenutab Kristjan.

Teet ja Kristjan alustavad reisi maailma filmitööstuse pealinnast, Los Angelesest, inglite linnast. Kõigepealt rendivad nad maailma kõige suurem auto, kuid kohe esimesel päeval saavad mehed ka trahvi…

Kaks kanget käivad David Hasselhoffi ja Pamela Andersoni jälgedes ära Venice Beachil, mida nimetatakse maailma kultuuride sulatusahjuks. Lisaks võtavad nad mõõtu kohalike musklimeestega. Päeva maasikas on aga kuulsuste allee, kus Teet ja Kristjan otsivad üles oma iidolite viieharulised tähed.

Ameerikasse reisiti neljakesti: lisaks Teedule ja Kristjanile sõitsid kaasa kaameramees Margus Malm ja rezhissöör Villem Tarvas. Reisijuhina astus seekord üles Teet ise. „Ta sai suurepäraselt hakkama,“ kinnitab Kristjan.

Mehed on juba tuntud reisisellid. Varem on koos läbi rännatud nii Lõuna-Ameerika, India kui Venemaa. „Minu ootused olid, et nüüd tuleb üks tore normaalne reis,“ ütleb Kristjan muheledes ja meenutab varasemaid reise: „Nii India, Venemaa kui ka Lõuna Ameerika retkede eel oli sisimas mingi äng – midagi toredat ees ju ei oota. USAsse läksime aga nagu tavalised inimesed, vabale maale,“ selgitab ta.

„Kaks kanget Ameerikas“ on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 19:35.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=27711&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews