1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kanal 2 selgitab täna kümnendi suurimad muusikahitid
Kanal 2 selgitab täna kümnendi suurimad muusikahitid

Kanal 2 selgitab täna kümnendi suurimad muusikahitid

Kümnendi suurimad muusikahitid_4Täna kell 20 näitab Kanal 2 edetabelisaadet “Kümnendi suurimad muusikahitid”, mis paneb ritta 50 viimaste aastate kõige enam mängitud raadiohitti.

Eesti Autorite Ühing koostas spetsiaalselt selleks saateks edetabeli lauludest, mida on alates 2008. aasta algusest Eesti suuremad raadiojaamad kõige rohkem mänginud. Arvesse lähevad ainult eesti lood – aga ka need palad, mille meloodia pärineb välismaalt, aga mis on eesti keeles siiski tuntuks lauldud.

Kümnendi suurimad muusikahitid_2Palju üllatusi pakkuvat pingerida kommenteerivad ning oma enda hittide senirääkimata taustalugusid paljastavad armastatud muusikud nagu Hendrik Sal-Saller, Maarja-Liis Ilus, Koit Toome, Liisi Koikson, Ivo Linna, Getter Jaani, Sven Lõhmus, Elina Born, Karl-Erik Taukar jpt.

Nii näiteks avaldab Sven Lõhmus, millised ta hitid on saanud inspiratsiooni tema magamistoa katuseaknast. Maarja-Liis Ilus meenutab, milline viimaste aastate üks suuremaid üllatushitte jõudis temani just läbi ehituspoiste. Laura Remmel räägib, miks ta pidi keskkooli lõpuaktusele minema ühe Eurolauluga seotud kleidiga. Koit Toome arutleb, miks üks ta suurim hitt poleks üldse pidanud menulooks saama.

Kümnendi suurimad muusikahitidMuusikaline erisaade “Kümnendi suurimad muusikahitid” on Kanal 2 eetris täna õhtul kell 20:00, kohe pärast “Reporterit”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=27887&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews