1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Kättemaksukontori” ja “Padjaklubi” uued osad jõuavad internetitelevisiooni varem kui teleekraanile
“Kättemaksukontori” ja “Padjaklubi” uued osad jõuavad internetitelevisiooni varem kui teleekraanile

“Kättemaksukontori” ja “Padjaklubi” uued osad jõuavad internetitelevisiooni varem kui teleekraanile

kattemaksukontorMenusarjade “Kättemaksukontor” ja “Padjaklubi” uued osavad hakkavad jõudma internetitelevisiooni Viaplay juba enne nende eetrissejõudmist TV3s. Juba praegu näeb Viaplays reklaamivabalt täna õhtul tele-eetris esilinastuvat “Padjaklubi” uut osa.

“Padjaklubi” värske hooaja 5. osas on Laura ülikooli sisse saanud ja tüdrukud korraldavad talle pöörase rebasepeo. Kristina on Laura ja Misha peale vihane, et tüdrukud ta pimekohtingu ja paljulubava suhte Soome miljonäriga ära rikkusid. Tajudes, et tema üle irvitatakse, otsustab ta kättemaksuks Harlyt ära kasutada. Laurale teeb ülikoolis lähenemiskatseid filosoofiaprofessor Teet. Misha saab Soome miljonärilt suurepärase tööpakkumise. Teleekraanile jõuab see osa alles täna, teisipäeva õhtul kell 21.30.

Viaplay Eesti turundus- ja kommunikatsioonidirektori Tanel Taali sõnul lisandub sel sügisel Baltimaade suurimasse internetitelevisiooni ligikaudu 100 uut osa Eesti teleseriaalidest, mis kasvatab kodumaise teletoodangu mahtu aasta lõpuks 1500 tunnini. “Menusarjade “Kättemaksukontor” ja “Padjaklubi” uued osad lisame Viaplaysse enne nende esilinastumist teleekraanil vastavalt sellele, kuidas uued episoodid lõplikult valmivad,” rääkis Taal. “Ülejäänud seriaalide uued osad jõuavad internetiTV-sse enamasti samal päeval, kui neid tele-eetris näidatakse. Kõiki seriaale saab Viaplayst vaadata ilma reklaamipausideta.”

Viaplayst näeb Katrin Lusti autorisaate “Kuuuurija”, “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” ja “Doktor Silva” uusi hooaegu. Päris uutest sarjadest on kättesaadavad tõsieluseriaal “Tõelised Eesti mehed”, Eesti tippnäitlejatega koguperesari “Papad Mammad” ning alates neljapäevast, 6. oktoobrist komöödiasari “Kellapid”.

Lisaks uutele hooaegadele on kodumaistest seriaalidest Viaplays “Kättemaksukontori” kuus hooaega, “Kalamehejuttude neli hooaega, “Padjaklubi”, “Kodu keset linna” ja “Võimalik vaid Venemaal” kolm hooaega, “Üheotsapileti” kaks hooaega ning “Doktor Silva” esimene hooaeg. Viaplayst nähtavate episoodide koguhulk ulatub enam kui 350-ni.

Kodumaised seriaalid sisalduvad mõlemas Viaplay teenuspaketis. 6,99-eurose kuutasuga Viaplay põhipaketis on esimene proovikuu uue liituja jaoks tasuta.

Baltimaade suurim internetitelevisioon Viaplay on täielikult võrguvaba interneti-TV (over-the-top, OTT), mida igaüks saab vaadata oma sülearvutist või nutiseadmest kus iganes ja millal iganes. Lisaks spordiülekannetele koondab Viaplay aasta lõpuks 5000 tunni jagu filme, telesarju, dokumentaale ning lasteprogrammi. Ühe kasutajakonto saab siduda kuni viie seadmega ning vaadata huvipakkuvat sisu samaaegselt kahelt ekraanilt. Teenust saab kasutada veebilehe www.viaplay.ee kaudu või nutiseadmetele loodud äpiga (iOS, Android). Nutiseadmest saab videostriimi suunata Chromecasti voogedastaja abil ka telerisse suurele ekraanile.

Head Uudised GoodNews