1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Kevade suurim teleshow “Ma näen su häält“ toob ekraanile Eesti armastatuimate staaride paraadi
Kevade suurim teleshow “Ma näen su häält“ toob ekraanile Eesti armastatuimate staaride paraadi

Kevade suurim teleshow “Ma näen su häält“ toob ekraanile Eesti armastatuimate staaride paraadi

Kanal 2 uues suurejoonelises meelelahutussaates „Ma näen su häält“ („I Can See Your Voice“) tuleb saate võistlejapaaril seitsme tundmatu seast eristada imelise lauluoskusega inimesed andekatest jäljendajatest, kes aga tegelikult laulda üldse ei oska.

Võistlejapaarile on abiks Eesti armastatud staaridest koosnev nõunikekogu, kuhu kuuluvad Tallinna Linnateatri näitleja Evelin Võigemast, meelelahutaja Grete Kuld, räpipundi 5 Miinust liige Estoni Kohver, humorist ja melomaan Mart Juur ning populaarne juutuuber ja muusik Andrei Zevakin. Saadet juhib Eesti üks parimaid saatejuhte – särav, sõnaosav ja šarmantne Piret Laos.

Mitmel korral erinevates telesaadetes nõunikuametit pidanud Mart Juur ütleb uutele kolleegidele ja televaatajatele, et vahel tuleb jälgida detaile ning teinekord paneb kõhutunne õige suuna paika. “Võib olla nii, et kohe kui inimene suu lahti teeb, saad sa aru, kellega tegemist on. Mõne inimese puhul peab aga tõsiselt kangutama. Kindlasti on abiks igasugune ajalooline mälu. Võiksite mäletada Eesti lauljaid või muud ajaloolist, mis võiks mingeid seoseid tekitada,” sõnab Juur.

Evelin Võigemast on põnevil, sest saates saab avastada täiesti uusi peidusolevaid talente. “Muusika on olnud kogu aeg minu suur armastus. Loodan kohata saates palju erinevaid uusi ja andekaid lauljaid,” sõnab Võigemast. Neile, kes viisi ei pea, kuid soovivad saates vastupidist muljet jätta, soovitab elukutseline ümberkehastuja, et fake it till you make it! “Enesekindlus on võti absoluutselt igas olukorras, kui keegi peab olema laval. Isegi kui ei oska laulda, suudab esineja piisava enesekindlusega publikule usutavalt mõjuda,” ütleb Võigemast.

Grete Kuld peab ennast heaks inimestetundjaks ja nende läbinägijaks ning loodab, et suudab arvajatele piisavalt palju abiks olla. “Olen vaadanud teiste riikide versioone ja pean ausalt ütlema, et lauljatest teesklejate eristamine ei ole üldse nii lihtne, kui esmapilgul tele-ekraanilt tunduda võib,” sõnab Kuld.

„Ma näen su häält“ üllatab, naerutab ja tekitab vaatajas põnevust igal pühapäeval kell 20.05, alates 27. veebruarist.

Head Uudised GoodNews