1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kiek in de Kök pakub elamusi hispaania muusika austajatele
Kiek in de Kök pakub elamusi hispaania muusika austajatele

Kiek in de Kök pakub elamusi hispaania muusika austajatele

Flamenco kitarr14. veebruaril kell 17.30 ja 19.30 kutsub muuseum Kiek in de Kök (Komandandi tee 2) kontserdile, kus kõlab klassikaline ja hispaania muusika põneva koosseisu esituses.

Üles astuvad kastanjetiansambel BelEmma, Pipilota Neostus flöödil ning Kristjan Tamm kitarril. Kavas on Albeniz, Granados, Czibulka, Grieg, Mozart, Piazzolla ja hispaania rahvamuusika.

Kastanjetiansambel BelEmma on Tallinnas tegutsev flamenkotantsu taustaga kastanjetimängijate ühendus, mille looja ja kunstiline juht on Ilona Torn, kes täiendab ennast Barcelonas professor Belen Cabanes´i kastanjetiklassis.

Pipilota Neostus õpib Karlsruhe Muusikaülikoolis professor Renate Greiss-Armini flöödiklassis, on võitnud mitmeid konkursse nii Eestis kui välismaal ning osalenud ka telekonkursil „Klassikatähed 2014“.

Kristjan Tamm on tõestanud ennast mitmekülgse solisti, kammermuusiku ja orkestrandina kontsertidel Eestis, Saksamaal, Šveitsis ja Venemaal, õppides magistrantuuris Karlsruhe Muusikaülikoolis professor Boris Baggeri kitarriklassis.

Pilet on 6 eurot, saadaval pool tundi enne algust kohapeal. Täpsem info telefonil 51 70 456, liisi.matvere@gmail.com

Infot Kiek in de Köki ja Bastionikäigude kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews