1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kodumaise komöödiasarja “Parim enne” uus hooaeg stardib täna Kanal 2s!
Kodumaise komöödiasarja “Parim enne” uus hooaeg stardib täna Kanal 2s!

Kodumaise komöödiasarja “Parim enne” uus hooaeg stardib täna Kanal 2s!

Parim enne, kevad 2014 (4)Täna kell 20 algab Kanal 2s kelmika komöödiasarja “Parim enne” uus hooaeg. Psühhiaater Anne (Marta Laan) otsib ikka veel seda ainust ja õiget prinsti valgel hobusel, samal ajal kui õde Kelluke (Hilje Murel) lööb armastusest lõkkele nagu värkse kevadõis…

Uus hooaeg toob Anne ellu mitmeid huvitavaid meespersoone, kes aga ikka ja endiselt mingil kummalisel põhjusel peigmehekandidaadiks ei sobi. Psühhiaatriaõde Kellukese (Hilje Murel) armuõnn lööb aga lõpuks ometi õitsele. Anne oskab küll kahelda Kellukese õnnes, kuid see õnn Statistik Andruse (Raimo Pass) kehastuses tuleb siiski Kellukese õuele, kirglikum kui kunagi varem.

Tänases osas on doktor Mart (Mart Toome) kutsutud klassivenna sünnipäevale. Gunnari (Andres Raag) abiga lahendab ta dilemma, keda sinna silmarõõmuks kaasa võtta. Esimene kandidaat on muidugi meditsiiniõde Kaie (Lee Trei), aga kui vaekausile pannakse nii tema head kui vead, siis tegelik kaaslasevalik on Mardile endalegi ootamatu.

Marti külastab ka ikka ja jälle kummaliste hädadega kimpus olev patsient Meelika (Harriet Toompere), kellel on au kogeda Mardi veterinaarseid võimeid.

Keeruliste inimsuhete ja hingehädadega on vaevatud ka kaunishing aga samas nutikas ärimees Robert (Tõnn Lamp), rokkar Steve (Erki Laur), sõiduõpetaja Gunnar (Andres Raag), kohvikupidaja Meeta (Piret Kalda) ja kõik teised, kes arstikeskusesse satuvad.

Lustakas kodumaine komöödiasari “Parim enne” on Kanal 2s neljapäeviti kell 20.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=15181&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews