1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Kodutunne” läheb appi 11-lapselisele suurperele
“Kodutunne” läheb appi 11-lapselisele suurperele

“Kodutunne” läheb appi 11-lapselisele suurperele

Täna kell 20:00 on Kanal 2 heategevussaade „Kodutunne“ Antslas abis toredal suurperel, kes on pidanud rinda pistma nii naabrite pahatahtlikkuse kui ka hukkamõistuga. 

Kui tavaliselt tunnetab Kodutunde meeskond erinevaid peresid aidates sealse kogukonna toetust ja naabrite omavahelist mõistmist, siis seekord üllatas saate meeskonda hoopis vastupidine suhtumine. Kodutunne puutus kokku olukorra ja inimestega, kelle jaoks laste rikkus ei olegi väärtus, vaid justkui puue.

„See ei ole väljamõeldis vaid reaalne tagasiside selle pere lastelt,“ ütleb saatejuht Anneli Lahe.

„Inimesed on õelad, aga mida suuremaks ma kasvan, seda tugevamaks ma saan,“ ütleb pere vanim tütar.

Elu üheteistkümne lapsega ei ole kerge. Suurpere elab kolmetoalises viletsas seisukorras korteris, kus kõige väiksemad on kaksikud ning peres kasvab ka 11-aastane raske puudega poiss.

Kodutunne otsustab enda kanda võtta laste magamise- ja õppimiskohtade loomise ning lisaks luua suures toas kõigile ühise ruumi, kus kogu perel oleks hea koos aega veeta.

Lapsesõbraliku ühiskonna tekitamine algab meist endist. Kas me teame üldse, kuidas lasterikkad pered elavad? Kas laste arvukus peres on rikkus pere, lapse või ühiskonna jaoks? Kõiki neid teemasid tänane Kodutunne puudutab.

„Kodutunne“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast uudistemagasini „Reporter“.

Head Uudised GoodNews