1. Avaleht
  2. Melu
  3. Korvpalli trikimeeskond Globetrotters tuleb taas Eestisse
Korvpalli trikimeeskond Globetrotters tuleb taas Eestisse

Korvpalli trikimeeskond Globetrotters tuleb taas Eestisse

21. septembril 2022 annavad Saku Suurhallis suurejoonelise show‘ maailma uhkeimad korvpallivirtuoosid Harlemi Globetrotters. Sportlased pakuvad väikestele fännidele välja ka erilise elamuse – proovida kätt maailmakuulsate korvpallimängijatega Magic Passi ürituse raames enne suurt show’d.

Globetrotters esineb Eestis maailmatuuri raames. Meeskond on põiminud ühte tipptasemel korpallimängu ja show ning on olnud ületamatu oma ala meister. Legendaarne show on aastakümneid olnud spordi- ja meelelahutusmaailma tähelepanu all oma meeskonnaliikmetest staaridega ja väljapaistva mängumaneeriga.

Meeskonna oskusi on kinnitatud ka mitme Guinessi rekordiga. Nii kuuluvad neile muu hulgas eest- ja seljatagant viske maailmarekordid.

Globetrotters on alates asutamisest 1929. aastal andnud üle 26 000 show‘ 123 riigis. Olles tunnustatud profikorvpalli meeskond paljude oma ala tippudega, on Globetrotterid ka suured show-mehed, näidates igal oma etendusel mängutrikke, mida ükski tiim maailmas järele teha ei suuda.

Globetrotterite tiimis on läbi aja osalenud suurimad korpallistaarid. Legendaarsete nimede sekka kuuluvad muu hulgas Wilt Chamberlain ja Connie Hawkins. Ka NBA esimene mustanahaline mängija tuli just Globetrotterite ridadest.

Sooduspiletid on müügis Piletilevis 6.-31. detsembrini. Magic Passi ürituse piletid on müügis eraldi. Globetrotters esines viimati Eestis viis aastat tagasi välja müüdud Saku Suurhallis.

Head Uudised GoodNews