1. Avaleht
  2. Film
  3. KRIISIAJAL ON HUUMOR ERITI TERETULNUD I 7 komöödiasoovitust rahvusvaheliseks naljapäevaks
KRIISIAJAL ON HUUMOR ERITI TERETULNUD I 7 komöödiasoovitust rahvusvaheliseks naljapäevaks

KRIISIAJAL ON HUUMOR ERITI TERETULNUD I 7 komöödiasoovitust rahvusvaheliseks naljapäevaks

1.aprill on armastatud naljapäev ja kriisiajal on huumor eriti teretulnud. Seetõttu otsis Go3 välja seitse nende kõige populaarsemat komöödiat. Head vaatamist!

Teistega voodis (Sleeping with Other People, 2015)

Populaarse komöödia “Pruutneitsid” lavastaja Leslye Headlandi teine ja mitte vähem pöörane hittfilm “Teistega voodis” vaatleb inimsuhteid läbi igipõlise filosoofilise küsimuse: kas meeste ja naiste vaheline sõprus ilma seksita on võimalik? Suhtekomöödia keskmes on kaks kolledžiaegset üheöökallimat Lainey (Alison Brie) ja Jake (Jason Sudeikis). Kui seksihoolikutest paar pärast 12 aastast pausi New Yorgis uuesti kohtub, mõistavad mõlemad, et nende kirg teineteise vastu pole aastatest hoolimata jahtunud. Kuid vaatamata tungile teineteisega magada lepivad nad kokku, et hoiavad omavahelise suhte puhtalt platoonilise, samas kui teistega seksimine on lubatud.

Ropp vanaisa (Dirty grandpa, 2016)

Jason Kelly (Zac Efron) peaks nädala pärast abielluma oma bossi ülivõimuka tütrega, mis tooks talle kohe kätte advokaadibüroo partnerikoha. Kuid kui ülikorraliku Jasoni ropusuine vanaisa Dick (Robert De Niro) kavaldab ta end Daytonasse kevadvaheajale sõidutama, satuvad Jasoni lähenevad pulmad äkitselt ohtu. Dick kavatseb oma elu kärarikaste korporatsioonipidude, baarikakluste ja võimsa karaokeõhtu abil täisväärtuslikult elada ning Jasoni sellele teekonnale kaasa võtta. Lõpuks avastavad ropp vanaisa ja tema viks lapselaps oma elu metsikuima ralli ajal, et neil on tegelikult teineteiselt midagi õppida ja nende vahel tekib enneolematu side.

Õhtukool (Night school, 2018)

Armastatud koomiku Kevin Harti uus komöödia räägib edevast müügimehest Teddy Walkerist (Kevin Hart), kes jääb oma tööst ilma ja on sunnitud edasise karjääri huvides minema tagasi keskkooli, mis kunagi pooleli jäi. Olukorra muudab eriti pingeliseks fakt, et tema imekaunis ja superedukas tüdruksõber Lisa (Megalyn Echikunwoke) ei tohi asjast midagi teada.

Johnny English asub vastulöögile (Johnny English strikes back, 2018)

“Johnny English asub vastulöögile” on ülemeeliku action-komöödia seeria kolmas peatükk, kus fännide poolt armastatud Rowan Atkinson naaseb ekraanidele kehastama brittide kuulsaimat natuke napakat eriagenti. Seekordne seiklus saab alguse küberrünnakust, mis paljastab kõik Briti sala-agendid, muutes MI7-st erruläinud ja praegu rõõmsalt õpetaja-ametit pidava Johnny Englishi Briti valitsuse ainsaks lahenduseks. Go3-st leiad Johnny Englishi kõik 3 filmi!

Vaat kus paar(Long shot, 2019)

Kui Fred Flarsky (Seth Rogen, „Neetud naabrite” filmid) satub kokku Charlotte Fieldiga (Charlize Theron, „Plahvatuslik blond”, „Mad Max: Raevu tee”), kellesse ta kord armunud oli ja kes on nüüd USA riigisekretär, võlub ta naist enesekriitilise huumoriga ja meenutab talle ta nooruspõlve idealismi. Charlotte kavatseb USA presidendiks kandideerida ja palkab Fredi oma kampaaniakõnesid vürtsitama. Nende tõmme paneb alguse maailma eri paikadesse jõudvale armusuhtele. Kuid Fredi varasemad ja praegused mõtlematud teod võivad kampaania juba enne selle algust põhja lasta. Film annab „rahvusvahelistele suhetele” ropu, naljaka ja ootamatult armsa uue tähenduse.

Sangarid(2017)

Hoogne kodumaine seikluskomöödia „Sangarid“ viib meid 80ndatesse aastatesse. Kolm Eesti kutti põgenevad Nõukogude Liidust välismaale, et vabas maailmas elada just nii šeffi elu nagu nähtud telesarjades „Miami Vice“, „Knight Rider“ ja „Santa Barbara“. Sõbrad võetakse svenssonitemaal vastu kui tõelised kangelased, kes murdsid läbi raudse eesriide. Kui aga meediakära vaibub, avastavad meie sangarid, et neist on saanud tavalised tülikad sisserändajad. Äraelamiseks tuleb hakata tegema midagi nii nõmedat nagu… töö! Poisid pole siiski loomult allaandjad ja üritavad uute pööraste plaanidega läänemaailmas läbi lüüa. Nüüd aga lähevad asjad hoopis hulluks!

Klassikokkutulek(2016)

Ohtralt naljakaid dialooge, pisarateni naerma ajavaid olukordi ja parimat näitlejameisterlikkust pakkuv komöödia. Kooli lõpetamisest on möödas 25 aastat ja kolm klassivenda asutavad end vastumeelselt kokkutulekule. Mart (Mait Malmsten), Toomas (Genka) ja Andres (Ago Anderson) on üsna tavalised tublid ja toredad mehepojad, kel elus kõik pealtnäha okei, aga ometi on eredaimad unistused jäänud kas saavutamata või vajunud kaugele unustuse hõlma. Et ennast argirattast korraks välja tõmmata otsustavad semud üritusele eelneval nädalavahetusel linna peale minna ja tunda end taas 18-aastastena. Go3-st leiad kõik kolm „Klassikokkutuleku“ osa!

Head Uudised GoodNews