1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Kuldvillak” alustab uut hooaega tšempionitega!
“Kuldvillak” alustab uut hooaega tšempionitega!

“Kuldvillak” alustab uut hooaega tšempionitega!

Teet Margna

Täna kell 20 algab Kanal 2s armastatud mälumängusaate “Kuldvillak” uus hooaeg. Avasaates võtavad mõõtu kaks Kuldvillaku eelmise hooaja tšempioni – Igor Habal ja Toomas Lokk, kellele kolmanda mängijana pakub tugevat konkurentsi “Mis? Kus? Millal?” saate individuaalne võitja Hugo Tang alias Tank.

“Kuldvillaku tšempion on inimene, kes on võitnud eelmisel hooajal viis järjestikust saadet ja seega lõpetab saatesarjas mängimise, et teha ruumi uutele tulijatele,” tutvustab saatejuht Teet Margna tänase avasaate mängijaid.

“Sel hooajal oleme võtnud suuna sellele, et inimesed kodudes saaksid reaalselt kaasa mängida ja läbi viia ka selliseid peresiseseid võistlusi. Me tegime Kuldvillaku küsimusi natukene lihtsamaks, aga samas säilitasime loomulikult väärikuse ja põnevuse tõeliste mälumängurite jaoks,” räägib Margna uuest hooajast.

Igor Habal

Maailma kõige pikemaajalisem telemälumängu formaat “Kuldvillak” (49 aastat ekraanil) pakub põnevat kaasamängimise võimalust kogu perele. Igas saates asuvad võistlustulle kolm inimest. Nad peavad endale valima sobiva teema. Vastamisel loeb võrdselt nii mängija reaktsioonikiirus kui ka teadmiste hulk. Õige vastus toob mängija arvele küsimuse väärtuses raha. Kui aga vastaja eksib, ütleb saatejuht õige vastuse. See aitab kodusel televaatajal ka oma teadmisi proovile panna, kaasa mängida ja seeläbi end harida.

Mälumängusaade “Kuldvillak” on eetris reedeti kell 20 vahetult enne nutisaadet “Galileo”.

Head Uudised GoodNews