1. Avaleht
  2. Muusika
  3. KUULA UUT LUGU I Púr Múdd avaldas kaasahaarava loo “Segased Lood”
KUULA UUT LUGU I Púr Múdd avaldas kaasahaarava loo “Segased Lood”

KUULA UUT LUGU I Púr Múdd avaldas kaasahaarava loo “Segased Lood”

Pop-elektrooniline duo Púr Múdd andis välja uue loo, mis erineb nende eelnevatest hittidest. Loole annab erilise tähenduse armastatud artisti Lea Dali Lioni loo “Segased Lood” sõnademäng, mida on kasutatud uue loo refräänis.

Púr Múdd

“Segased lood on lugu ootamatust teekonnast, mis sümboliseerib tõe ja selguse otsimist. Hirmud ja segadus, mis on kaua varjutanud teed, osutuvad ületatavaks. Samuti lisab ta, et lugu räägib valguse leidmisest kahtluste keskel ning sellest, kuidas lõpuks saabub selgus ja mõistmine, mis tundus kaua kättesaamatu”, kirjeldab bändiliige Oliver Rõõmus.

Segased lood on lugu ootamatust teekonnast, mis sümboliseerib tõe ja selguse otsimist.

“Meie jaoks hästi oluline lugu, kui varasemalt oleme kaasanud ka teisi lauljad/artise, siis seekord tegime loo kahekesi valmis ja tunne on hea. Lugu on väga meielik ja kindlasti väga kaasalauldav, nii et ootame väga kontserte, et koos rahva seda lugu laulda”, kirjeldab bändiliige Joonatan Siiman uut lugu.

VAATA JA KUULA UUT LUGU!

  • Púr Múdd ootab juba 29.11 laserinstallatsioonidega öökontserdile koos Grete Paia, Inese ja Koit Toomega, Eesti Rahva Muuseumisse Tartusse.
  • Rohkem infot leiad SIIT.
Head Uudised GoodNews