1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Laseris“ selguvad presidendi suurimad proovikivid viimasel viiel aastal
“Laseris“ selguvad presidendi suurimad proovikivid viimasel viiel aastal

“Laseris“ selguvad presidendi suurimad proovikivid viimasel viiel aastal

Tänases TV3 „Laseris“ annab president Kersti Kaljulaid saatejuht Marii Karellile intervjuu, kus terava arutluse all on mitmed olulised teemad.

„Laseris“ selgub, millised on olnud president Kersti Kaljulaiu kõige suuremad väljakutsed viimasel viiel aastal ja kuidas 24/7 presidendiks olemise pingega toime tulla.

„See maailm on väga ebavõrdne. Kui järge ajada, on lõunaks kõik kolleegid sellest tüdinenud. Kui ma hommikust peale hakkaks iga kord tähelepanu juhtima sellele, kus on taas naiste õigustest üle lastud, saab sellega palju nalja,” räägib Kaljulaid tänaõhtuses „Laseris“. „Kahtlustan, et kui rääkida võrdsest ühiskonnast, siis see lõpeb sellega, et keegi ütleb, kuidas me ajasime feministlikku juttu. Aga see on eelmise sajandi vaade, et naised ja mehed peavad olema ühesugused, kui nad soovivad olla võrdsed. Siis öeldi naistele, et muidugi aktsepteerime teid tööturul, ent siis lihtsalt olge mehed; unustage ära, et teil on lapsed. Palgake sinna koju keegi teine, kui teil on lapsed ja tahate teha karjääri.“

Kõigest sellest ja veel paljust muust räägib president Kersti Kaljulaid TV3 „Laseri“ erisaates täna õhtul kell 20.30.

Head Uudised GoodNews