1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. LASTE RÕÕM! TV3 toetas Eesti laste elu parandavat projekti 20 000 euroga
LASTE RÕÕM! TV3 toetas Eesti laste elu parandavat projekti 20 000 euroga

LASTE RÕÕM! TV3 toetas Eesti laste elu parandavat projekti 20 000 euroga

TV3Järjekordselt valis TV3-e ühes rahvaga heategevusprojekti „Laste rõõm“ võitja projektide seast, mis aitaks nüüdsest Eestimaa laste elu paremaks muuta. Rahva ja žürii lemmikuks sai projekt „Aga mina“, mille eesmärk on väikelaste vigastusi ennetada ja vähendada kõikjal Eestimaal.

Sügisel TV3 ja Reach for Change´i poolt välja kuulutatud rahvusvahelise konkursi “Laste rõõm 2015” finaali jõudsid kolm sotsiaalset ettevõtmist, kelle seast selgitati täna välja võitja – projekt „Aga mina“, Getter Toome eestvedamisel.

Aga Mina MTÜ puhul on tegemist vabatahtlike ühendusega, kes on võtnud endale eesmärgi vähendada väikelaste olmevigastusi, mis on põhjustatud hooletusest ja teadmatusest. Projekti eestvedajad on välja töötanud 3-7 aastastele lastele suunatud olmeohutusalase teatrietenduse ( http://agamina.ee/etendus/) ja edasiste õppetegevuste läbiviimiseks põrandamängu ( http://agamina.ee/porandamang/). Loova põrandamängu eesmärk on just mängu kaudu suurendada väikelaste teadmisi olmetraumade vältimisest nii kodus, mänguväljakutel kui matkal olles. Mängides on võimalik testida oma teadmisi põletuste, mürgistuste, kukkumiste ja muude traumade ennetamise osas. 

Getter Toome lapsega

„Laste rõõmu“ võitja sai idee teostamiseks vajaliku rahalise toe 20 000.- eurot ja professionaalse nõustamise, talle kuulub avalikkuse positiivne tähelepanu ning loomulikult parim, mida soovida võiks – rõõm laste südameis!

VAATA VIDEOT!
[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=687520″]

Head Uudised GoodNews