1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Lastehaigla kuulutas välja tänavused lastesõbrad
Lastehaigla kuulutas välja tänavused lastesõbrad

Lastehaigla kuulutas välja tänavused lastesõbrad

Foto: Pealinn.ee
Foto: Pealinn.ee

Täna kuulutas Tallinna Lastehaigla traditsiooniliselt välja kõige lapsesõbralikumad töötajad ja osakonnad, kandidaate esitasid nii patsiendid, nende vanemad kui kolleegid.

Täna autasustas Tallinna Lastehaigla kolme kõige lapsesõbralikumat töötajat ja osakonda. Auväärse tiitli pälvisid kirurgiaosakonna õde Kristi Soovik, ägedate respiratoorsete infektsioonide osakonna õde Piret Pukk ja Kesklinna Lastepolikliiniku õde Inara Volkova. Lapsesõbralikemaks osakondadeks said tänavu kardioloogiateenistus, neuroloogia- ning onkoloogiaosakond.

Laureaate autasustati 250-eurose rahalise preemiaga, auhinnatud osakondi tänukirja ja tordiga. Õiglase adressaadi leidmise heaks said oma sõna öelda patsiendid ning nende vanemad, seda terve aasta jooksul kas rahulolu-uuringu küsimustele vastates või soovituskirja teel. Kandidaate said esitada ka haiglatöötajad ise ja lõppotsuse langetas viieliikmeline komisjon. Traditsioonikohaselt hoitakse võitjate nimed saladuses kuni rahvusvahelisel lastekaitsepäeval peetava hommikuse kogunemiseni. Sel aastal oli esinema kutsutud ka Lastekaitse Liidu projektijuht Malle Hallimäe.

Tänavu määrati auhinnasaajaid 11. korda. Uuendatud statuudis on täpsustatud komisjoniliikmete koosseis ning lisatud osakondade autasustamise mõte.

Head Uudised GoodNews