1. Avaleht
  2. Melu
  3. LASTEKAITSEPÄEV I Peter Paxx teeb täna Mustamäe tasuta kontserdil mustkunsti
LASTEKAITSEPÄEV I Peter Paxx teeb täna Mustamäe tasuta kontserdil mustkunsti

LASTEKAITSEPÄEV I Peter Paxx teeb täna Mustamäe tasuta kontserdil mustkunsti

1. juunil toimuvad Mustamäe keskuses lastekaitsepäevale pühendatud tasuta kontsert ja põnevatest tegevustest tulvil kava.

Mustamäe linnaosa valitsus koostöös Mustamäe Noorte Nõukoguga korraldab populaarse noortebändi Around the Sun kontserdi, kuhu on teretulnud kõik muusikahuvilised Mustamäe noored. Lisaks kontserdile on kavas tasuta töötoad, mustkunstniku Peter Paxi esinemine, saab mängida erinevaid mänge ja teha näomaalinguid. Noori ootavad põnevad loosimised, auhinnad ja üllatused.

Suur osa Mustamäe noortele ja lastele suunatud suvetegevustest hakkab sel suvel toimuma keskuses lastekaitsepäeval avatavas noorteklubis. Lisaks meelelahutusele ja kohtumispaigale pakub noorteklubi juunikuu tegevuskava ka palju huvitavaid spetsiaalselt noortele mõeldud tasuta koolitusi, sh meedia- ja projektikirjutamiskoolitusi.

„Kevadine kontaktõppeperiood jäi teadaolevatel asjaoludel lühikeseks, mistõttu pakume suvel noortele tavapärasest rohkem võimalusi, kus silmaringi laiendada ja omavahel kohtuda. Lisaks noorteklubi tubastele ettevõtmistele pakub Mustamäe Avatud Noortekeskus rohkem sportlikku ja mängulist tegevust nii Mustamäe spordipargis kui ka vihmase ilma korral oma ruumides,“ selgitas linnaosavanem Lauri Laats.

„Keskusel on suur rõõm toetada meie kogukonna lastele suunatud projekte. Loodame, et nii lastekaitsepäeva kui ka meie ruumides kogu suve vältel tegutsema hakkavat Mustamäe Noorteklubi saadab edu ning sellest saavad kasu ja rõõmu võimalikult paljud meie linnaosa lapsed ja noored,“ kommenteeris Mustamäe keskuse tegevjuht Ruth Andresen.

Head Uudised GoodNews