1. Avaleht
  2. Galerii
  3. UUS! Lasterõivaste tootja LENNE avas eile uhke uue kontori koos moeshowga
UUS! Lasterõivaste tootja LENNE avas eile uhke uue kontori koos moeshowga

UUS! Lasterõivaste tootja LENNE avas eile uhke uue kontori koos moeshowga

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

OÜ Lenne tegevusalaks on laste pealisrõivaste disain ja tootmine. Peamisteks kaubaartikliteks on kombinesoonid, joped, püksid, mütsid ja kindad. Aastas valmis ligikaudu 250 erinevat mudelit.

Ettevõte asutati 1991. Aastal Meeli ja Urmas Leemani poolt. Tooteid valmistatakse klientide tellimuste alusel. 80% toodangust läheb Soome, Islandile, Lätti, Leetu ja Ukrainasse. 20% jääb Eesti turule. Eestis müüb LENNE kaubamärki kandvaid tooteid üle neljakümne kaupluse.

OÜ Lenne peab oma edu aluseks efektiivset tootmist, kõrget kvaliteeti ning isikupärast disaini. Toodete kvaliteedi tagab pikaajaline kogemus lasterõivaste tootmise alal.

„ Lapsed on meie tulevik ja hoolitsemine nende heaolu eest on meile alati tähtis olnud. Seetõttu oleme oma töös panustanud toodete kõrgele kvaliteedile, tõhusale tootmisele ja isikupärasele disainile, et valmistada just niisuguseid tooteid, millel oleks väärtus ka tulevikus“ ütleb üks omanik Meeli Leeman.

Uue kontori on disaininud arhitekt Jan Skolimovski büroost KAMP Arhitektid.

Jan ise ütleb uue LENNE büroo kohta: “Kunagise „Kooperator“ tehase avara ja valgusküllase tehaseruumi sisse on ehitatud uus keskkond vahelduvate tasapindade, 6m kõrguste puude ja väikeste puidust paviljonidega. See on ilmselt üks tuhandele võimalus sellist projekti kordki elus teha, kus kõik olulised faktorid on ühtmoodi suurepärased – suursuguste proportsioonidega ruum, arhitekti usaldav ja heast lõpptulemusest huvitatud tellija, väga hea ehitusbrigaad, tasemel insenerid ning tegus projektijuht. Tulemuseks terviklikult valminud ruum, mida on hea haarata nii distantsilt kui ka lähedalt detaile uurides.”

Uues kontoris on ruumi  1100 ruutmeetrit ning kontori osa on ühendatud tootmisruumidega.

Eilsel LENNE talvekollektsiooni showl astusid modellidena üles Gerli Padari, Karin Raski, Heti Tulve, Helen Randmetsa, Kristi Ojasaare ja Monica Tuvi lapsed.

VAATA GALERIID!
Fotod: Maksim Toome ja Terje Ugandi

Head Uudised GoodNews