1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Legendide lahingus” asuvad räppima Raud, Mihhailova-Saar, Saks, Vürts, Parve ja Lemsalu
“Legendide lahingus” asuvad räppima Raud, Mihhailova-Saar, Saks, Vürts, Parve ja Lemsalu

“Legendide lahingus” asuvad räppima Raud, Mihhailova-Saar, Saks, Vürts, Parve ja Lemsalu

Fotod: Madis Sinivee

Pühapäeval kell 20.35 näeb Kanal 2 vahendusel eriti tuliseid räpiduelle: “Legendide lahingus” on sel korral vastamisi Mihkel Raud ja Tanja Mihhailova-Saar, Jaanus Saks ja Risto Vürst, Jesper Parve ja Marek Lemsalu.

Räpilavale astub kaks Eesti kõige suuremat staari: nii muusikute kui menusaadete kohtunikena tuntud Mihkel Raud ning Tanja-Mihhailova-Saar. Pinnale ujub nii mõndagi intrigeerivat – näiteks Mihkli mustade sukkade fetiš. Mihkel Raud on nii kõva mees, et on räppimisel ka iseenda mentoriks.

Teise paarina panevad teineteist paika ansambli Põhja-Tallinn räpparid Risto Vürst ja Jaanus Saks. Selgeks saab räpitud, kumb ikkagi on kõvem sõnameister. Tagasi nad end ei hoia ja verbaalsete kuulidega saavad auklikuks tulistatud mõlemad!

Esimest korda sel hooajal lähevad vastamisi kaks endist tippsportlast – korvpallur Jesper Parve ja jalgpallur Marek Lemsalu. Kui Jesper on harjunud rohkem palli korvi viskama, siis Marekul on vanast kaitsjapositsioonist tugev tõrjumisvõime. Mõlemad mehed on oma võidus kindlad.

See paneb tavapärasest keerulisemasse olukorda saatejuht Liis Lemsalu, kes peab kõrvalt vaatama, kuidas tema isa üritatakse verbaalselt nokauti lüüa.

Telekevade üllatavaim show „Legendide lahing“ on Kanal 2s pühapäeval kell 20.35, kohe pärast “Meie aastat Iraanis”.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews