1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Lenna Kuurmaa pidas Mothercare kaupluses müüja ametit ja toetas Pelgulinna sünnitusmaja
Lenna Kuurmaa pidas Mothercare kaupluses müüja ametit ja toetas Pelgulinna sünnitusmaja

Lenna Kuurmaa pidas Mothercare kaupluses müüja ametit ja toetas Pelgulinna sünnitusmaja

Foto: Kalev Lilleorg
Foto: Kalev Lilleorg

Lenna Kuurmaa pidas heategevuse nimel Mothercare kaupluses müüja ametit. Nimelt õppis Lenna linnulennult müüja ameti ning teenindas kliente isiklikult, seda kõike Pelgulinna sünnitusmaja toetamiseks.

Mõte kujunes välja mitme asja kooslusest. Lenna esimene laps on sündinud Pelgulinna sünnitusmajas, lauljataril oli samal ajal ka sünnipäev ning värske koostöö Mothercare brändiga lõi ideaalse aluse sellise heategevusliku aktsiooni algatamiseks.

Teeme koos Lennaga head müügipäev  tuleb lähitulevikus Ülemiste Mothercare kaupluses.

Pidulikult kirjutasid alla koostöölepingule Mothercare tegevjuht Anne Mallene, Pelgulinna sünnitusmaja ämmaemand Heli Rannu ning laulja Lenna Kuurmaa.

Lenna soovitatud tooted leiab vastava märgistustega Eesti Mothercare kauplustest ja e-poest www.mothercare.ee

Lenna, kui persoon sobib ideaalselt Mothercare kuvandiga, mille märksõnadeks on avatus, sõbralikkus, professionaalsus ja abivalmidus. Lenna on Mothercare “sõnumi tooja”, seda läbi kaupluste visuaali ning nagu ta on öelnud:” Võtan nii palju osa, kui võimalik erinevatest sündmustest koos Mothercarega, et suhelda Eesti emade ja nende lastega, sellest ajast ei ole mul kunagi kahju!”

Mothercare asutati Suurbritannias 1961 aastal. Firma sündis ideest luua kauplus, kus on kõik vajaminevad ja kvaliteetsed kaubad emadele ja lastele vanuses kuni 10 eluaastat.
Tänaseks on Mothercare´il Suurbritannias 405 kauplust ja ligi 609 kauplust maailma 50 erinevas riigis (eraldiseisvad ja koos eksisteerivad MC ja ELC kauplused).

VAATA GALERIID!
Fotod: Kalev Lilleorg

Head Uudised GoodNews