1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Liis Lemsalust saab tänases TV3 komöödiashow´s põrsake!
Liis Lemsalust saab tänases TV3 komöödiashow´s põrsake!

Liis Lemsalust saab tänases TV3 komöödiashow´s põrsake!

endla porsakesed (3)Täna õhtul alustab TV3s kevade lõbusaim telesaade „Palume lavale!“, mis toob Eestimaa kodudesse palju nalja, muusikat ja säravaid staare. Avasaates astuvad püsimeeskonna ja Endla Teatri kolmiku kõrval lavale ka erikülalised Ott Lepland ning Liis Lemsalu. Just Liisile antakse ühes improvisatsiooniülesandes laulva põrsakese roll.

Liis Lemsalu ühineb Endla Teatri meeskonnaga, kuhu kuuluvad Sepo Seeman, Piret Laurimaa ja Ago Anderson. Üheskoos ootab neid ülesanne esitada hundi ja kolme põrsakese lugu erilises ja samas muusikalises võtmes.

Ott Lepland kuulub aga „Palume lavale!“ püsimeeskonna ridadesse; tema improviseerib koos Jan Uuspõllu, Kadri Adamsoni ja Tiit Sukaga. Otist saab rüütel, kes püüab võluda Kadri Adamsoni kehastatava printsessi südant.

Raivo E. Tamme juhitav „Palume lavale!“ on tõeline huumoritulevärk, mis toob vaatajateni lõbusad improvisatsiooni- ja näitlemisülesanded ning tantsu- ja muusikaminutid. Igas saates võistleb püsimeeskonna vastu mõne Eesti teatri kolmeliikmeline esindus ning võitja selgub tänu publikule, kes toetab lemmikuid aplausiga.

„Palume lavale!“ alustab TV3s täna kell 19.30.

EELKLIPP:
[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=362799″]

Head Uudised GoodNews