1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Lisatud programm! Kanal 2 pakub aasta viimasel õhtul ohtralt nalja ja muusikat, kuulsaid külalisi ja üllatavaid ülesastumisi
Lisatud programm! Kanal 2 pakub aasta viimasel õhtul ohtralt nalja ja muusikat, kuulsaid külalisi ja üllatavaid ülesastumisi

Lisatud programm! Kanal 2 pakub aasta viimasel õhtul ohtralt nalja ja muusikat, kuulsaid külalisi ja üllatavaid ülesastumisi

reporteri-aastavahetus_foto-erlend-staub_127Kell 19 algav aastavahetuse melu täidab Kanal 2 tele-ekraani tundideks meelelahutusliku programmiga, mis tipneb särava aastalõpusaatega „Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis“.

Kanal 2 aasta viimane teleõhtu alustab „Reporteri“ meeleoluka erisaatega, mis lükkab pidustustele hoo sisse parima muusika ja kuulsate külalistega, kes haaratakse lõbusasse telemängu. Üllatavateks ülesastumisteks on valmis Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Getter Jaani, Grete Paia, Uku Suviste ja Birgit Sarrap. Aga õhtu pakub ka mitu täiesti uut muusikalist kooslust, sest Metsatöll saab aasta viimasel õhtul endale eeslauljateks Liis Lemsalu ja Jan Uuspõllu. Ühtlasi vaatab aasta viimane „Reporter“ heatujuliselt mööduvale tagasi ja üllatab intervjuudega Kihnu saarest Liibanonini.


reporteri-aastavahetus_foto-erlend-staub_101

„Reporteri“ aastavahetuse saatelt võtab kell 20:30 peojärje üle meeleolukas ja tunde kestev meelelahutusprogramm „Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis“. Südaööni toimuva suurejoonelise peo peremeesteks on Toomas Luhats ja 2016. aasta üks märgilisemaid meelelahutajaid Raivo E. Tamm, kelle eestvedamisel jõuavad kodudesse muhedad intervjuud, üllatuslikud sketšid ja parim muusika.

aastavahetus-kanal-2ga_6htu-pargis-27

Luksuslikus Hilton Tallinn Park hotellis toimuval peol on kohal Anne Veski, Kalle Sepp, Harry ja Margit Kõrvits, Lenna Kuurmaa, Kristjan Jõekalda, Teet Margna, Hendrik Sal-Saller ja paljud-paljud teised. Naljaveduri ette on sel õhtul rakendatud stand-up talendid Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan ning säravad koomikud Kristjan Lüüs, Anatoli Tafitšuk, Kait Kall, Liisa Pulk ja Kaisa Selde.

aastavahetus-kanal-2ga_6htu-pargis-9

„Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis“ alustab Kanal 2 ekraanil 31. detsembril kell 20:30

Vaata treilerit!

KANAL 2 AASTAVAHETUSE PROGRAMM

Eetriapsud 2016
L, 31.12 kell 18.30

Kanal 2 menusaadetes on lõppeva aasta jooksul juhtunud nii mõndagi ja lõbusaid viperusi tuleb ette ka parimatel. Lustakas erisaade teeb kokkuvõtte naljakatest juhtumistest ja äpardustest populaarsetes sarjades ja saadetes nagu „Pilvede all“, „Reporter“, „Nädalalõpp Kanal 2ga“, „Köök“, „Naabriplika“, „Suur komöödiaõhtus“ jt.

Reporteri aastalõpp
L, 31.12 kell 19:00

Kanal 2 suur aastavahetuse programm saab hoo sisse „Reporteri“ meeleoluka aastalõpu-saatega. Aastavahetuse eel hoiavad tuju üleval kuulsad külalised koos “Reporteri” särava tiimiga. Üllatavateks ülesastumisteks on valmis Eesti parimad meelelahutajad eesotsas Jan Uuspõllu, Karl-Erik Taukari, Koit Toome, Venno Loosaare, Metsatöllu ja teiste artistidega. Ühtlasi vaatab aasta viimane „Reporter“ heatujuliselt mööduvale tagasi ja üllatab intervjuudega Kihnu saarest Liibanonini.

Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis
L, 31.12 kell 20:30

„Reporterilt“ võtab kell 20:30 peojärje üle suur ja särav meelelahutusprogramm „Aastavahetus Kanal 2ga: Õhtu Pargis“ Toomas Luhatsi ja Raivo E. Tamme eestvedamisel. Televaataja haaratakse kaasa luksuslikus Tallinn Hilton Park hotellis toimuvale peole, mis täidab aasta viimased tunnid muusika, nalja ja kuulsate külalistega. Hea huumoriga vürtsitavad õhtut Eesti säravaimad stand-up talendid ja koomikute trupp, muusikaga hoiab meeleolu üleval Lenna ja läbi õhtu jõuavad kodudesse kuulsate eestlaste muhedad kokkuvõtted möödunud aastast. Anne Veski, Kristjan Jõekalda, Teet Margna, Hendrik Sal-Saller, Harry Kõrvits, Kalle Sepp jt – aasta viimane pidu möödub vaid parimatest parimate seltsis!

Mida toob aasta 2017
P, 1.01 kell 19:00

1. jaanuari traditsiooniline erisaade küsib, mis meid järgneval kaheteistkümnel ees ootab. Kuidas saavad oma tööga hakkama presidendid Kersti Kaljulaid ja Donald Trump? Mida lubab astroloogiline täheseis ning kuidas iseloomustab järgnevat aastat numeroloogia? Mis juhtub spordimaailmas? Milline tuleb suveilm? Tulevikku prognoosivad nii ennustajad kui ka erinevate valdkondade maisemad asjatundjad, sh „Mehed ei nuta“ spordieksperdid, Indrek Tarand, Anu Saagim, Evelin Ilves, Edda Paukson, ennustaja Edgar, numeroloog Kai Tamm jt.

Viking Loto aastaloos
P, 1.01 kell 20:00

Aastat alustav särav show toob Kanal 2 ekraanile Maarja-Liis Ilusa, Koit Toome, Tanel Padari, Ott Leplandi, Laura Põldvere ja Tomi Rahula bändi. Suure aastaloosi peavõitudeks on kaks linnamaasturit Mercedes-Benz GLC, lisaks lähevad loosi 5 x 10 000 eurot ja 10 x 3000 eurot. Saadet juhivad Mart Sander ja Liina Randpere.

Anne Veski juubelikontsert
P, 1.01 kell 21:30

Esmakordselt jõuab tele-ekraanile Anne Veski tänavune suur juubelikontsert „Ma tänan teid“, kus külalistena löövad kaasa Jüri Pootsmann ja Koit Toome. Suvel meeletut menu nautinud kontserdil kõlavad Anne Veski hitid läbi tema pika ja särava lavakarjääri.

Head Uudised GoodNews