1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Lõuna-Korea menubänd BTS tuleb uhiuue filmiga taas Forum Cinemase kinodesse
Lõuna-Korea menubänd BTS tuleb uhiuue filmiga taas Forum Cinemase kinodesse

Lõuna-Korea menubänd BTS tuleb uhiuue filmiga taas Forum Cinemase kinodesse

Eesti fännide seas ülimalt menukalt Lõuna-Korea poistebändilt BTS, kes on eelmiste kontsertfilmidega täitnud mitmeid kinosaale, on augustis oodata juba uhiuut suurejoonelist filmi, mis keskendub veelgi rohkem nende lavatagusele elule.

„BTS-i kahele eelmisele filmile joosti Forum Cinemase kinodes lausa tormi. Loomulikult polnud kahtlustki, et toome ka nende uue filmi suurele ekraanile,“ märkis Forum Cinemase programmispetsialist Henryk Johan Novod. „Pidime eelmisel korral korraldama lausa mitu lisaseanssi, et kõik huvilised ikka lemmikud ära näeksid. Uue filmi puhul pakume fännidele kohe võimalust mitme linastuspäeva vahel valida, et suvepuhkuseplaanid pidamata ei jääks.“

Film „Bring the Soul: The Movie“ on Forum Cinemase Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes 7.-11. augustini.

Film räägib veelgi rohkem bändi tegemistest lava taga ja elust tuuril. Samal päeval, kui lõppes bändi viimane Euroopa kontsert, kogunesid poisid kõrgele katusele Pariisi kohal, et jagada muljeid globaalsest tuurist, mille jooksul nad tutvusid uute linnadega ja esinesid tuhandete fännide ees. See on intiimne pilguheit BTS-i maailma, mis viib lavasärast otse bändiliikmete keskele. Seda kõike saadavad muidugi ka imelised esinemised maailma eri paikades, kuhu BTS tuuri raames jõudis.

Head Uudised GoodNews