1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. „Luikede järv“ täidab nädalavahetusel kinosaalid
„Luikede järv“ täidab nädalavahetusel kinosaalid

„Luikede järv“ täidab nädalavahetusel kinosaalid

Pühapäeval Forum Cinemase kinodes linastuva klassikalise tantsu armastatuima meistriteose „Luikede järv“ vastu tuntakse niivõrd palju huvi, et Coca-Cola Plaza saalid on juba praktiliselt välja müüdud.

„Aasta esimeses pooles oli meil kokku planeeritud neli Moskva Suure Teatri lavastust. Meil on väga hea meel näha, et inimesed on meie programmi vastu nii suurt huvi üles näitamas, sest see võimaldab meil edaspidi veelgi rohkem selliseid kultuuriülekandeid korraldada,“ selgitas FC programmispetsialist Henryk Johan Novod.

„Luikede järve“ etendusele on näiteks Coca-Cola Plaza suurimas 458 kohaga saalis juba varsti vabad kohad otsa saamas, kuid otseülekannet on võimalik samal ajal jälgida ka Tartu Ekraani ja Viljandi Centrumi kinodes.

Moskva Suure Teatri „Luikede järv“ on tehniliselt raske ja säravaid emotsioone täis etendus, milles rabav maailmakuulus balletitrupp esitab täiusliku kooslusena prints Siegfriedi ja kaksikisiksuse Odette’i/Odile’i legendaarse armastusloo. Koreograafia ja libreto on loonud Juri Grigorovitš. Osades Moskva Suure Teatri põhitantsijad, solistid ja balletitrupp.

FC kevadist ballettiülekannete hooaega jätkab 29. märtsil Moska Suure Teatri tähtede Jekaterina Krõssanovaga ja Vladislav Lantratoviga „Romeo ja Julia“ ning 19. aprillil George Balanchine’i „Kalliskivid“.

Head Uudised GoodNews