1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. LUKSUSLIK PESU JA GLAMUURSED EHTED I Reet Härmat hakkab juhtima uut saadet “Suvine Buduaar”
LUKSUSLIK PESU JA GLAMUURSED EHTED I Reet Härmat hakkab juhtima uut saadet “Suvine Buduaar”

LUKSUSLIK PESU JA GLAMUURSED EHTED I Reet Härmat hakkab juhtima uut saadet “Suvine Buduaar”

Alati imeliselt särav iluhoolik ja jumestuskunstnik Reet Härmat toob särtsu TV3 laupäevahommikutesse, kus tema juhtimisel jõuab vaatajateni uhiuus saade „Suvine Buduaar“.

„Suvine Buduaar“ köidab kaunisse buketti selle suve kõige kuumemad ilu-, moe- ja elustiiliuudised, jagades kasulikke nõuandeid ja üllatades põnevate avastustega. Avasaates näeb jätkusuutlikku moeloomingut, glamuurseid ehteid, luksuslikku pesu ja teemaks on ka noorusliku naha saladused.

Marsaana showroom’is selgub, milline näeb välja keskkonnasõbralik kanepipuuvill ja korduvkasutatavad meigieemalduspadjakesed. Glanz & Glamuuri uuest avarast esindusest Rotermanni kvartalis leiab suurenenud ehtevaliku nutikate mudelitega, mida saab täiendada lõputult.

Tradehouse’i ilupoes tutvustab Ultimate Beauty esindaja selle suve must have-toidulisandeid, Biocyte Terracotta Coctaili isepruunistavaid kapsleid, selgitades, mis on kollageen ja kuidas seda kõige paremas vormis manustada.

Armastatud tšellist Silvia Ilves saab heas mõttes šoki ja „brasiilia pepu” pesubutiigis Naiselik.ee, mis ahvatleb siidise ja eksklusiivse käsitööpesuga. Kogemusterubriigis näitab Reet oma igaõhtust ilurutiini Fillerina sarjaga ja jagab muljeid Buduaari ilulemmikute valimisel žüriiliikmeks olemisest.

Reet Härmat tegutseb juba üle 20 aasta jumestuskunstnikuna. Ta on olnud TTV telesaate „Stiilistuudio“ juht ning ajakirja Anne & Stiil ilu- ja veebitoimetaja. Hetkel on ta kaastoimetaja ajakirjas Mood, iluduo #iluhoolikud liige ja Öli nimelise orgaanilise nahahooldussarja looja.

„Suvine Buduaar“ Reet Härmati juhtimisel on TV3 laupäevahommikutes kell 11.

Head Uudised GoodNews