1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Maailmakuulus filmitäht Robert Davi esineb Saku Suurhallis suurejoonelise Frank Sinatra kavaga
Maailmakuulus filmitäht Robert Davi esineb Saku Suurhallis suurejoonelise Frank Sinatra kavaga

Maailmakuulus filmitäht Robert Davi esineb Saku Suurhallis suurejoonelise Frank Sinatra kavaga

1200x1200_piletid_1sept28. detsembril astub Saku Suurhalli laval üles Hollywoodi filmitäht Robert Davi kontsertiga „Davi Sings Sinatra“. Davi, kes on tuntud Bondi suurima vaenlasena kultusfilmist „Agent 007: Luba tappa“ (Licence to Kill), esineb Tallinnas koos mitmekordsete Grammy-võitjatega.

Robert Davi on professionaalne näitlejast laulja, kes enne filmimaailma tippu jõudmist õppis klassikalist muusikat ja ooperit. Hollywoodi kassahittides „Visa hing“, „Palgasõdurid 3“ ja „Showgirls“ karme mehi mänginud Davi leidis tee tagasi nooruspõlve muusika juurde nelja aasta eest, kui pühendas Frank Sinatrale albumi „Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance“.

Frank Sinatra ja Robert Davi teed ristusid 1977. aastal, kui Sinatra valis Davi teledraama „Contract on Cherry Streets“ osatäitjaks. Davi mäletab, kuidas ta istutus võtteplatsil veoautos, olles kehastunud palgamõrvariks, kui talle lähenes Sinatra, kes suunas sõrme Davi poole, vaatas talle otsa ja ütles: „Sinu näitlemisoskus on suurepärane!“. Davi ja Sinatra jäid sõpradeks kuni viimase surmani 1998. aastal. Frank Sinatra sünnist möödub 2015. aasta detsembris 100 aastat.

Saku Suurhallis toimuval kontsertshowl „Davi Sings Sinatra“ tulevad esitlusele lood Frank Sinatra karjääri erinevatest etappidest. Rahvusvaheliselt tuntud hitid „New York, New York“, „My Way“, „Dancing In The Dark“ ja „Too Marvelous for Words“ on vaid mõned näited Davi hoolikalt valitud repertuaarist. Frank Sinatra lugude autor, produtsent ja ajaloolane Charles Granata kirjeldas kontsertsarja „Davi Sings Sinatra“ kui ehedat, teatraalset, südamlikku ja ilusat elamust.

Piletid 28. detsembril Saku Suurhallis toimuvale kontsertshowle „Davi sings Sinatra“ on saadaval alates 1. septembrist Piletilevi müügipunkides ja kodulehel www.piletilevi.ee. Eelmüügist ostes on pileti hind vaid 24 eurot.

Head Uudised GoodNews