1. Avaleht
  2. Uudised
  3. Maian esitles singlit “Palava pudru”
Maian esitles singlit “Palava pudru”

Maian esitles singlit “Palava pudru”

Eelmisel aastal kuulajaid uue ja eestikeelse imagoga üllatanud Maiani hitt „Sinise leegiga“ sai järje urban-sugemetega loo „Palava pudru“ näol.

„Palava pudru“ lugu sündis Universal Musicu korraldatud laulukirjutamislaagris, kus osalesid artistid, laulukirjutajad ja produtsendid Eestist, Soomest, Rootsist ja Lätist. Lugu sündis sama grupi koostöös, kes on ka „Sinise leegiga“ taga: Tom Olaf Urb, Kaspar Kalluste, muusika poolele andis lisapanuse Soome produtsent Rafael Elivuo. Taustavokaali andis loole Tom Olaf Urb ehk Reket isiklikult.

Maian loo sõnumist: „“Palava pudru” räägib minu parima sõbranna armastusest ühe poisi vastu. Ta rääkis mulle sellest ning kui Reketi, Kaspari ja Rafaeliga kokku saime, siis tundus mulle põnev kirjutada lugu hoopis kellegi teise vaatevinklist. See on selline “lootus sureb viimasena” mõtlemislaad. Olgugi, et poisil on teised mõtted ja teised tegemised, keerleb tüdruk ta ümber.“

„Palava pudru“ laulu visuaal sündis ühest Maiani sügisesest Londoni-trip’ist. Tegu on tema jaoks väga olulise visuaaliga, kuna filmis seda enda jaoks olulise inimesega. Eesmärgiks oli orgaaniline tulemus: ”Singli video on justkui minu reisikiri, mis kajastab minu lahedat reisi Londonisse, kus pildistasime ka uue laulu promofotod. Video näitab mind mu kõige vabamas vormis.“ Video autoriks on Robert Parelo.

Uus singel kõlab tänasest raadiotes ja on südaööst saadaval kõigil digitaalsetel platformidel. Reede hommikul kell 10 on „Palava pudru“ video vaadatav Youtube’is.

Täna esitleti lugu Rotermanni Carmen Cafes.

 

Maian Lomp sai tuntuks 2015. aasta Eesti Lauluga, kus ta jäi Karl-Kristjan Kingiga looga “Have You Now” teiseks. Peale seda pistis Maian taskusse lepingu Universal Musicuga ja andis välja singlid “Say it First” ja “Scissors”, mis mõlemad pälvisid palju tähelepanu ja tekitasid huvi Maiani kui artisti, kuid ka laulukirjutaja vastu.

Head Uudised GoodNews