1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. MÄLU HEA? Tartus korraldatakse lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus
MÄLU HEA? Tartus korraldatakse lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus

MÄLU HEA? Tartus korraldatakse lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA28. jaanuaril kell 18 toimuvad Omicumi suures auditooriumis kolmandad Tartu lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus. Küsimused on koostatud nii, et neile oskavad vastata needki, kes pole mälumängu varem mänginud – Tartu meistriks võib seega tulla igaüks.

Tartu linna meistritiitlile mälumängus oodatakse võistlema kõiki mälumänguhuvilisi. Mängus on 60 küsimust, millest suurema osa on koostanud mälumängukorüfee ja Eesti üks paremaid küsimuste väljamõtlejaid Jevgeni Nurmla. Omalt poolt lisas küsimusi, pani mängu kokku ja viib assistentide abiga läbi tuntud Tartu mälumängur Toivo Kreek.

Tartu lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus toimuvad 28. jaanuaril Eesti Biokeskuse maja ehk Omicumi suures auditooriumis (Riia 23b-105) algusega kl 18.00.

Mängus osalemiseks on vajalik eelregistreerimine, mis lõpeb 28.01 kell 12. Mängusoovist saab teada anda e-mailil indrekpaavle@gmail.com või tel 53417234. Osavõtutasu 5 eurot, tudengitele ja õpilastele 3 eurot.

Eesti Mõttespordi Seltsi korraldatud Tartu lahtised meistrivõistlused üksikmälumängus toimuvad tänavu kolmandat korda, varasematel aastatel on Tartu linna meistriteks pärjatud Tiit Naarits ja Matis Song.

Tartu meistrivõistlusi üksikmälumängus toetavad Tartu Linnavalitsus, Rahva Raamat ja restoran Graz.

Head Uudised GoodNews