1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Marek Sadam jagas Paides noortele õpetusi
Marek Sadam jagas Paides noortele õpetusi

Marek Sadam jagas Paides noortele õpetusi

Marek Sadam jagas Paides noortele õpetusi2Eelkõige N-Euro järgi tuntud laulja Marek Sadam peab ise tähtsaimaks kooliks elukooli, kuid võttis siiski eelmisel reedel koha sisse kooliklassis Järvamaa Kutsehariduskeskuses.

Kauaks viimasesse pinki jääda pöörase soenguga muusikul siiski ei õnnestunud. Nimelt oli täna Koolitantsu kontserti juhatanud mees kutsutud külaliseks kohtuma kutsehariduskeskuse õpilastega ja tal tuli astuda klassi ette.

Marek Sadam jagas Paides noortele õpetusiJutt sai tõsisem kui mõnigi oleks oodanud. Palju näinud ja palju kogenud laulja rääkis noortele eelkõige sellest, mis on elus tegelikult oluline ning milliseid valikuid peaks tegema, et tagantjärele oma otsustega rahul olla. Noored kuulasid tunniajase kohtumise jooksul tähelepanelikult, mida on öelda mehel, kes trooninud saksa tantsumuusikatabeli tipus ning alistanud ka ookeanitaguseid lavasid ent ometi hindab kõige enam seda kui saab tagasi tulla kodusesse Suure-Jaani alevisse.

Lõpetuseks soovitas Marek Sadam noortel jätta tegemata need asjad, mida ollakse valmis tegema ainult ärategemise pärast ja pigem valida neid eesmärke, millele ollakse valmis kirega pühenduma.

Mati Palmet
Allikas: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews