1. Avaleht
  2. Film
  3. Märulisarja “Kutsuge Cobra 11” tervet uut hooaega näeb TVPlay Premiumis
Märulisarja “Kutsuge Cobra 11” tervet uut hooaega näeb TVPlay Premiumis

Märulisarja “Kutsuge Cobra 11” tervet uut hooaega näeb TVPlay Premiumis

Saksa legendaarse märulisarja “Kutsuge Cobra 11” uus hooaeg on täies mahus jõudnud reklaamivabasse voogedastuskeskkonda TVPlay Premium, alates homsest hakkab uusi osi näitama ka telekanal TV6.

2017. aasta lõpul ja 2018. aasta algul valminud põnevussarja “Kutsuge Cobra 11” uus hooaeg on vaheldusrikkam kui eales varem ning algab mõnusalt humoorika episoodiga, mille keskmes on Semiri pulmapidu. Samas on 19 osast koosnev hooaeg täis suurejoonelist märulit vanas tuntud headuses. Muuhulgas näeb ekraanil tagaajamisstseeni hobustel, aga ka omapäraselt kummituslikku halloweeniteemalist episoodi. Alates 31. juulist hakkab “Kutsuge Cobra 11” uut hooaega näitama ka telekanal TV6.

Üle maailma 120 riigis näidatud põnevussarja “Kutsuge Cobra 11” signatuuriks on kujunenud peadpööritavad kaskadööritrikid Saksamaa kiirteedel, mida mööda liiguvad ida ja lääne vahel erinevad hämarad tegelased ning eluohtlikud laadungid. Kiirteedel toimetavad politseinikud kohtuvad oma ohtlikus töös päevast päeva lapseröövlite, salakaubitsejate, põgenike ja mõrtsukatega. Kuna pea igas osas hävitatakse mõni auto, siis on võtete käigus ühtekokku kannatada saanud enam kui 5000 sõidukit, ent see-eest arreteeritud ka üle 1000 kurikaela. Iga hooaja tootmiseks on kulunud keskmiselt 400 autorehvi ning umbes 30 tonni terast erikonstruktsioonide ehitamiseks.

Eestis näeb “Kutsuge Cobra 11” uut hooaega reklaamipausideta ja eestikeelse tõlkega voogedastusteenusest TVPlay Premium aadressil. Samas on kättesaadavad ka selle põnevussarja vanemad episoodid alates 10. hooajast.

Head Uudised GoodNews