1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Maskis laulja“ teise maski langetas Rott – Laine Randjärv!
„Maskis laulja“ teise maski langetas Rott – Laine Randjärv!

„Maskis laulja“ teise maski langetas Rott – Laine Randjärv!

Telekevade suurshow „Maskis laulja“ teise saate lõpus langetas maski koorijuhi ja poliitikuna tuntud Laine Randjärv!

„Olen väga rõõmus, et selle väljakutse vastu võtsin – siin oli väga mõnus ja loominguline õhkkond,“ tunnistas Laine Randjärv, lisades, et ega koorijuht tavaliselt naljalt mikrofoni laula. Rotti kehastunud Laine Randjärve lauluduell toimus esmalt Putukaga ja siis Silmamunaga. Roti esitused olid „Tsirkus“ ning „Somebody Loves Me“.

„Maskis laulja“ detektiivide pakkumised Roti kostüümis peituja kohta olid saates nähtud vihjeklipi põhjal Mailis Reps, Ülle Madise, Keit Pentus-Rosimannus, Kaja Kallas ning Brigitte Susanne Hundi poolt pakutud täiesti õige nimi – Laine Randjärv! Arutleti, et tegemist võib olla poliitikuga või inimesega, kes paneb teisi tööle või juhatab neid. Mart Juur oli kindel, et ta on seda häält kuulnud palju, kuid mitte lauljana. Pakuti ka, et ta võib olla osalenud näosaates võistleja või kohtunikuna. Välja käidi seos koorilauluga.

Saate vihjeklipis antud info puudutas Laine Randjärve tegemisi mitmes vallas – koorijuhi, Tartu linnapea, kultuuriministri, Riigikogu aseesimehe ning ka näosaate kohtuniku ja külalisesinejana.

„Maskis laulja“ kümnest võistlejast on nüüdseks avalikustatud kaks – Vanapaganast Jaanus Nõgisto ning Rotist Laine Randjärv. Show jätkub juba järgmisel pühapäeval, mil laulunumbritega astuvad rahva ette Lill, Sõdalane, Pilv ja Silmamuna.

Suurejooneline teleshow „Maskis laulja“ on Mart Sanderi juhtimisel TV3s pühapäeviti kell 19.30.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews